Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy harmincas szingli keserédes kalandjai.

Nem vagyok én Keri Bredsó

Nem vagyok én Keri Bredsó

"A Géza tök izmos..."

2020. március 09. - nem.vagyok.en.keri.bredso

83776726_2453939328157041_5689738052562321408_n.jpg

 

Nőnap alkalmából szerettelek volna megajándékozni titeket valami igazán értékessel. Fontolgattam, mi lenne a legfrappánsabb, de annyi szemét között kellett turkálnom, hogy végül inkább nyugovóra tértem. Ma viszont pótolom az elmaradt ajándékot, és az ünnep tiszteletére bemutatom nektek a netes társkeresés istenét, a csodálatos, az utánozhatatlan, az egyetlen....Géééééjjzááááát!!!!!!!!!!!!!!

Kezdjük az elején. Bemutatkozása alapján Gézu magas, izmos és kétségbevonhatatlanul intelligens. Ugye egyik jelzőt sem kérdőjelezzük meg? Ugye? Az, hogy ő van a képen, meg egyenesen evidens.

Na most miféle kritériumoknak kell megfelelni, ha Géza szívébe szeretnénk férkőzni?

1.30 alatti vagy, tehát egy igazi hamvas barack. Elmúltál 30? Mire számítasz, te kivénhedt kanca? Na induljál szépen, és váltsd meg a sírhelyedet!

2. Nincs rajtad zsír. 12% a testzsírod? Fúj. Gusztustalan tehén, teeeee....szégyelljed magad össze-vissza, de nyomban! Ne is kerülj Géza szeme elé, amíg bele nem férsz a középső csoportos anorákodba!

3. Angoltudás. Doncsu szpík inglis? Akkor mégis mi a fenét akarsz, te gyökér? Minimum egy középfokú komplex C, különben hord el magad!

4. Diploma. Mit tolongsz itt a szaros érettségiddel, hülyegyerek? Köztudott, hogy az oklevéllel együtt ész is jár. Nézd meg Gézát, ő egyetemet végzett, attól ilyen értelmes. Hogy fogjátok így megvitatni az egzisztencializmus főbb kérdéseit? Pffff...

5.Humorérzék. Nnnnna az aztán kelleni fog. Mert Géza egy pokoli vicces fiú.

6. Állattartás. MIIIICSOOODAAAA????? Te szereted az állatokat? Hát ember az ilyen? Hallod? Van egy aranyhörcsögöd? Hülye vagy? Na szippantsad szépen befele a porszívóval, mire Gézus ideér!

7.Szex. Azt a két és fél percet már csak kibírod. Ha meg nem, akkor összeszorítod szépen a fogaidat, és jó képet vágsz, értem?

8. Pszichomókus és társai.Problémáid vannak az életeddel, vagy pusztán útmutatásra, megerősítésre vágysz? Pfffűűű...te szánalmas véglény, te! Szedd már össze magad, az isten szerelmére, vagy kösd fel magad arra a szép szál gerendára, mit bánom én, csak Géza köreit ne zavard! Kössz.

9. Gyerek. Na ide figyelj! Most szépen kézen fogod Juditkát, és kivezeted egy sötét erdőbe, ahonnan tuti nem talál haza. Világos? Ha nem Géza díjnyertes génjeit örökölte, akkor az nem is számít. Egy gyerek mínusz, a fenének nem fog feltűnni. Ennyit megér a hülyének is.

10. Válás. Jól értem, te már voltál házas? Mire föl? De ugye nem azt akarod ezzel mondani, hogy már nem vagy érintetlen? Rossz döntést hoztál fiatalon, csalódtál, elmúlt a szerelem? Na ne magyarázkodj! Nein, nein, nein! Gézát nem érdeklik a hülye kifogásaid, te cafka!

 

süti beállítások módosítása