Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy harmincas szingli keserédes kalandjai.

Nem vagyok én Keri Bredsó

Nem vagyok én Keri Bredsó

Családi mozidélután Norbival

2020. január 23. - nem.vagyok.en.keri.bredso
Ahogy mindenkit, úgy engem is elért ez a Schobert Norbi cunami. Egy ország horkant fel egy emberként Norbertünk kinyilatkoztatására. Sokáig halogattam, hogy megnézzem a videót, mert már anélkül is mérgezést kaptam tőle, hogy egyáltalán tudtam volna, min is kell ennyire felháborodni. Én, mint a férfiakat hivatalból folyamatosan ekéző emancipunci, most állást foglalok.
Nem értettem egyet a #metoo-kampánnyal, holott a bántalmazás és erőszak néhány változatát én magam is megtapasztaltam már életemben. A férfiakkal szembeni csúnya túlkapásnak gondolom. Nem értek egyet a harcos, szőrös hónaljú feminista hordákkal, akik szerint a nők végezhessenek ugyanolyan munkát, mint a férfiak, és mossunk el minden határt a két nem között. Bullshit. A leginkább pedig a “fogadd el magad olyannak, amilyen vagy” gondolkodástól megyek falnak, mert ha mindenki elfogadná azt, ami van, és semmit sem tenne a változás érdekében, még mindig a fán lógnánk, vagy kihaltunk volna a fenébe. Ha 250 kilósan szuszogod magad a halálba, az nem nyerő. Baromira ne fogadd el, haver!
Ez most ismét egy olyan üzenet, ami nem nekem szól. Nem vagyok szülő nő, sem többgyerekes családanya, nem voltam még házas, sőt egy épkézláb kapcsolatot sem tudok felmutatni, szóval nincs kit kiábrándítanom magamból. Norbi szerint a nőknek meg kellene tartani a házasság előtti formájukat, és igazából én ezt eddig remekül hozom is, sőt ha így mennek tovább a dolgok, én életem végéig garantálni is tudom.(Bár sejtésem szerint Norbinál a hangsúly nem a házasságon, hanem a formán van.)
Első körben én nem is a mondanivalóján lepődtem meg. Értem én, hogy mit akart ő kinyögni: “Fogyjatok le, vagy ne is hízzatok meg, mert akkor sokkal szebbek lesztek, és jobban érzitek majd magatokat a bőrötökben, és a férjeiteknek is jobban fogtok tetszeni, ehhez pedig egyetek sok Keto kakaós csigát meg Norbi rudit. Ti lefogytok, én meg gennyesre keresem magam, és ez mindenkinek egyaránt jó.” (Mi a szar lehet az a keto?) Az üzenet világos, és igazából vitathatatlan, hogy a nők 99%-a fogyni szeretne, és a férfiak is inkább átölelni, mint megkerülni szeretik az asszonyt. Nyilván vannak kivételek, akiknek kifejezett öröm, ha nem tudnak lehajolni megkötni a cipőjüket, fulladási rohamot kapnak már az elsőn, és évek óta nem látták a saját muffjukat, de ne legyünk ennyire elvakultak, ők tényleg csak a kivétel, ami erősíti a szabályt. Létezik egy szépségideál, és annak megfelelni átkozottul jó. Lenne. Na. A férfiak egy részének valóban irreális elvárásaik vannak a nőkkel szemben, de ez nem jelenti azt, hogy mind egy sivár lelkületű, felszínes nyomorék. Norbi persze az, dehát mindig kell egy kontroll csoport.
Szóval értem én az üzenetet, de nem lehetett volna ezt kicsit kevésbé prosztó módon elmondani? A csinosnak mondott és a dagadt között nincs lényegi különbség, de azért....hadd ne magyarázzam már. Jó, oké, Norbiról azért tudni lehet, hogy nem ő legfényesebb izzó a csilláron, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy ekkora sügér. Na nem azért, mert képes volt belegázolni 10 perc alatt 200.000 nő lelkébe. Ő azt pont telibe szarja. Csak belegondoltam, hogy a kis fakabát évtizedeken át gürizett, hogy felépítsen egy birodalmat, létrehozott valamit, ami a maga műfajában első volt ebben az országban, teremtett egy divatot, kőkemény üzletemberként halmozta a milliókat a kis szemétdombján, hogy utána egyetlen perc alatt lerombolja az egészet. Ekkora öngólt nem rúgott még ember! Néztem a videót, és szép sorban hangoztak el azok a bizonyos mondatok, én meg csak ültem kimeredt szemekkel, és nem hittem el, hogy ez most a valóság. Mindig lenyűgöz a határtalan emberi hülyeség. Nem tudok vele betelni. Esküszöm, az a buddhista szerzetes, aki ‘63-ban felgyújtotta magát Saigonban, eltörpül Norbi mellett. Akkor se égett volna ekkorát, ha magára borít egy kerozinos kannát. Ezt a kövér nős részt még értem is, hisz neki valószínűleg Réka a zsánere, de amit arról mondott, hogy a nők a férfiak lelkét szeretik....most kicsit összezavarodtam....nem értem....Réka akkor miért van még vele?
A videó közben beugrott egy régi jelenet: Anyámmal ülünk a TV előtt a kanapén délután 2 magasságában. Palotás Petra karrierje csúcsán épp egy betelefonálós szójátékot próbál vezetni. A feladvány egy négybetűs szó. Érkeznek a megfejtések, amikor egyszer csak egy fiatalember felteszi a kérdést: “Csúnya szót is lehet mondani?” P.Petra kínos mosollyal próbálja menteni a helyzetet, de akkor már késő, elhangzik a bűvüs szó: pina. Nem tudom, láttátok-e a Harcosok Klubját. Személy szerint kedvenc filmem. Az egyik jelenetben a Tylert alakító Brad Pitt pornográf képkockákat vág bele családi mozifilmekbe. Az az egyetlen kocka olyan gyorsan villan fel a szemed előtt, hogy az agyad nem is képes összerakni, mi az, amit láttál, de valami pokoli nyugtalanító érzés lesz úrrá rajtad. Úgy érzed, megőrültél, hiszen mit is keresne egy 4 méteres fallosz a Bambiban, és zavartan pillogsz a melletted ülő felé, azt fürkészve, vajon ő is látta-e. Na pont így éreztük magunkat azon a délutánon. Teltek a másodpercek, egy-kettő-három, majd lassan egymásra sandítottunk muterrel: “Te is hallottad? Ezt most tényleg kimondta?”
Nézem Norbi videóját, és bevillan a “pina”, meg Tyler Durden családi mozidélutánjai, és folyamatosan az kattog az agyamban, hogy “Biztos nem én őrültem meg? Ezt most tényleg hangosan kimondta?”

A bejegyzés trackback címe:

https://nemvagyokenkeribredso.blog.hu/api/trackback/id/tr8315423768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morph on deer 2020.01.24. 13:09:56

Mi a szar lehet az a keto?

Fekete Pákó számolni tanul: ed, keto...

Vagy: olyan mint a meto, de ez már újbb változat, ez a keto! Amikor egymást zaklatták a felek..XD
De lehetnek többen is, ha legalább egy polgármester van köztük. Akkor a darabszámtól függően lehet: meto, keto, deto, leto...:))
Örülök, hogy segíthettem!

Burgermeister 2020.01.24. 21:03:08

keto=taplalkozasi metodika, elsosorban a psziches betegekre lett kialkalmazva...majd jott sobertfasz....pszihopata...na erted mar? az agya is elszallt a ketotol.

Serrin 2020.05.25. 14:19:45

"Réka akkor miért van még vele?"
Van az a pénz...
süti beállítások módosítása