Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy harmincas szingli keserédes kalandjai.

Nem vagyok én Keri Bredsó

Nem vagyok én Keri Bredsó

Kurvák és közszereplők

2019. október 06. - nem.vagyok.en.keri.bredso

Figyelem, figyelem! Politikai tartalmú post következik. Azért szólok előre, hogy megelőzzem a "csalódtam benned", "nemtom mé kell politizálni má ittis" és hasonló tartalmú nyivákolást.
Mindig lenyűgöz az emberi hülyeség határtalansága. Volt az a faszi, aki péppé zúzta az asszony fizimiskáját, aztán ráfogta a vak komondorra. Ki az a kretén, aki ilyen sztorit ki tud találni? Nem elég, hogy azt állította, azért kék-zöld a nő feje, mert átesett a kutyájukon, ami már önmagában szürreális baromságnak hangzik, de még színezte is a történetet, miszerint az állat vak volt. Mintha nem lenne teljesen mindegy. Vagy ez enyhítené a dolgot. Először rákente az egészet Bodrira, majd feltámadt benne a jóérzés, és azzal enyhítette az eb bűneit, hogy igazából ő sem hibás, mert nem lát. Ismeritek a Monty Python repülő cirkuszát? Egy hasonló sorozatot itthon is összerittyenthetnénk, csak valós szereplők és események ihletnék. Hát én ezt a sztorit egyszerűen imádtam!
De most jött ez a polgárjenő, aki valami luxusjachton szívogatja a kokaint ügyvédje társaságában (Tisztára Félelem és reszketés Las Vegas-ban!!!), és pakolgatja a prostikat saját költségére, ami az adófizetők pénzét jelenti csak szebben megfogalmazva. Én azt mondom, oké. Hát van ilyen na. Neki is ki kell kapcsolódni, ki kell ereszteni néha a fáradt gőzt, amit az a rengeteg (polgár)mesterkedéssel töltött munkaóra okoz. Ugyebár. Mindenkinek van valami hobbija na. El lehet nézni. Ami igazán kínossá teszi a történetet, az a konzervatív, kereszténydemokrata, mélyen vallásos, klasszikus értékrendet hirdető, ítélkező, ujjal mutogató attitűd, ami mindehhez párosul....vagyis nem párosul....vagy....mi van???? Csávókám elsősorban családapaként aposztrofálja magát, és az asszonyt meg a kölyköket reklámfiguraként használva döngeti a mellkasát, miközben titokban (vagyis most már nyilvánosan) kurvák testnyílásait vizsgálgatja -10 cm közelségből. (Tuti nem több!!!) Milyen érzés lehet így szembesülni vele, hogy apád nem csak csalja anyádat, de teszi mindezt bekokózva egy prostival? Reggel ezzel fogadnak az osztálytársaid. Jézusom.
Nálam ez a történet felülmúlta a komondorost is. Elképzelhető, hogy valaki tényleg annyira hülye, hogy közszereplőként kiteszi magát egy ekkora buktának? Lehet ezt még fokozni? Ez felülmúl mindent, amit az emberi hülyeség méreteiről gondoltam valaha. Az tulajdonképpen olyan, mint a világűr, nem csak végtelen, de még egyre tágul is.

süti beállítások módosítása