Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy harmincas szingli keserédes kalandjai.

Nem vagyok én Keri Bredsó

Nem vagyok én Keri Bredsó

Különös Szilveszter

2018. január 14. - nem.vagyok.en.keri.bredso
Az idei Szilvesztert úgy képzeltem el, hogy végre nem egyedül ülök majd itthon, hanem álmaim pasijával iszom le magam a sárga földig, és szexelem át magam az újévbe. Nos nem fogok nagy meglepetést okozni, ha azt mondom: nem jött össze. Egész este a gép előtt görnyedtem, álmaim pasija pedig 10 óra magasságában rám dobott egy laza “boldog új évet” üzenetet a buliból, ahová én nem voltam hivatalos.
Mit csinál egy szingli nő, ha egyedül tölti otthon a Szilveszter éjszakát? Na mit? Nem, nem a vibrátorával játszik, bár ez sem elvetendő ötlet, de konkrétan nem erre gondoltam. Viselkedjetek! Nyilván felmegy valami társkeresőre, hogy legalább virtuális társasághoz jusson. Én legalább is ezt tettem. Egy dolgot bizton állíthatok: ez az igazi szilveszteri malacság.
Sokan azt mondják, azért regisztrálnak társkereső oldalakra, hogy udvaroltassanak maguknak, kikalapálják csorbát szenvedett önbizalmukat, és vágynak egy kis visszajelzésre, hogy ők igenis jó nők/pasik. Én azt mondom, ha valaki ettől szerzi vissza az önbizalmát, akkor ő maga is kezelésre szorul. Ha lenne rá mód, hogy újrakezdjem az életemet, és én választhatnám meg, mihez van adottságom, én pszichiáternek tanulnék. Nem csak azért, mert szeretek a magamfajták közt lenni, hanem mert rettenetesen izgalmasnak tartom az emberi elme feltáratlan bugyrait. Ezért döntöttem úgy, hogy eljátszom a gondolattal, és beszélgetőpartnereimet egy elmegyógyász szemüvegén keresztül próbálom megvizsgálni, hátha jobban megértem észjárásukat, mint egyszerű nőként.
Összeállítottam egy 10-es listát a leggázabb üzenetekből, amiket ezen a szép óévbúcsúztató, balzsamos éjszakán kaptam vadidegen férfiaktól. (A 46 darabos péniszfotó-gyűjteményt most inkább nem mellékelem.)
#10
“Kedves Hölgyem, Szigorúan tisztességtelen szándékaimmal, mondja, vajon jó helyen kopogtatok? Üdv, L “ bepisilsz (45)
Elolvasva az üzenetet először meghatódom, hogy vannak még régivágású gentlemanok. Lelki szemeim előtt Jávor Pál jelenik meg szigorúan fekete-fehérben. Igaz, hogy a “tisztességtelen szándék” már sejtet valamit, de felfoghatjuk huncut flörtnek is. Aztán a szemem átsiklik a felhasználónévre...
#9
“felhívsz és beszélünk mobilon.... gábornak hívnak.0630........ a számom.hívj fel és dumáljunk.” gabore...i1988 (37)
Felhívsz, és beszélünk! MEGÉRTETTED? Gábor nem tűri az ellentmondást. Vagy csak nincs feltöltve a mobilkártyája.
#8
“Hááát,...szivesen beléd csúsznék!!”
5 perc múlva:
“Na,...bele csúsznál?” Gyuszika1900 (34)
Gyuszika következetesen kitart a kívánsága mellett. Ez dicséretes. Nem egy össze-vissza csapongó, hebehurgya alkat. Bár a szókincse kicsit szegényes. Szeret csúszni és csúsztatni egyaránt.
#7
“Ezen a képen kb olyan arcot vágsz mint aki épp elélvezet “ Gyula89 (28)
Erre csak annyit válaszoltam Gyulának, hogy ezek szerint sosem látott még elélvező nőt. Ennek alapján az sem lenne meglepő, ha eztán sem látna. Az tuti, hogy én nem úgy nézek ki orgazmus közben, mint a profilképemen. Gyula valószínűleg annyira ki van éhezve, hogy ugyanezt írta volna az igazolványképem láttán is.
#6
“Nem akarlak megdugni, ezért koptass le, köszönöm” Santa (34)
Őőőőő....bevallom többször nekifutottam az üzenet értelmezésének, de még mostanra is maradtak bennem kérdések. Santa a) tagadásban él, és egész nap azt mondogatja, hogy “nem akarom megdugni, nem akarom megdugni....” b) próbál belevonni valami szado-mazo játékba, amiben ő elutasít, én meg elzavarom a p-be, így mindketten veszettül szenvedünk, és ettől nekünk jó.
#5
“szio kicsit pervi pár nem jo?” sublánytnőt (50)
Bevallom 36 év kellett, hogy megtudjam, mi az a “sublány”. Már ezért megérte regelnem társkeresőre. Igazából én a szubmisszív szót sem ismertem, amíg valaki fel nem tette a kérdést, hogy az vagyok-e. Kiderült, hogy nem. Jelen esetben mondjuk nem nagyon tudom hozzárendelni a “szió” és “pervi” szavakat. Ez így annyira cuki, hogy meg kell zabálni!
#4
“28x6,5? menne? ne,m sokan szeretik... :(“ Toncsi70 (47)
Nem értem azokat a férfiakat, akik azzal jönnek, hogy nekik annyira keserves az életük, mert túl nagy mérettel áldotta meg őket a természet. Ilyenkor biztos valami anyai érzést próbálnak kisajtolni a nőből, hogy az sajnálja, és pátyolgassa őt. De ezzel??? “Anya, bibis az ujjam, puszild meg!” “Anya túl nagy a farkam.....”, khm...hagyjuk. Nekem ebben az üzenetben a “menne?” rész a kedvencem. Bár igazából csak sejtem, hogy Toncsi mire gondol a 28x6,5-tel. Lehet, hogy én értem teljesen félre. Talán csak az én fantáziám mocskos. Toncsi biztos matematikus, és a tudásomat akarja feltérképezni. A válasz egyébként 182.
#3
“Szia nincs kedved dugni ma este??
“Ht nem tudom egyedûl vagy e de ha igen ès van kedved sexelhetnék ?? Segbe engeded amugy persze èrzèkel??”
“Na nincs kedved bele ûlni ??”
“Nincs kedved a szàmra ûlni át mennèk èn hozád babàm
Zsozé333 (25)
Zsozé igazán kitartóan ostromolja szíve választottját. Igazából én mindig csak arra lennék kíváncsi, hogy az ilyen jellegű üzenetekre ki az, aki igennel válaszol.
#2
“Szia,lenne kedved ismerkedni egy kedves,magas,intelligens,joszivü budapesti 32 éves sráccal akinek nagy es vastag szep farka van? “ DavidBp. (26)
Na ez egy nagyon trükkös üzenet. Látszik, hogy DavidBp nem most kezdte az ipart. Az első rész a beetetés. Kedves. Magas. Intelligens. Jószívű. Budapesti. 32 éves? Akkor most nem 26? Áhhh mindegy is, hisz kedves és magas. Szinte már látom magam előtt, és kezdek a kicsi szívem körül valami meleg bizsergést érezni, amikor kegyetlenül lesújt a pöröly az üzenet második részében. Azt még értem, hogy nagy és vastag, de a szépnél már kicsit elakadtam. Dávid otthon áll a szobája közepén letolt gatyával, és elégedetten konstatálja, hogy “hmmm igazán szép péniszem van”. Esetleg odapróbálgatja az anyukája zsolnay vázája mellé is.
#1
“Szia! Van autód és merszed használni? Használd rajtam egy kis trükkel, cserébe tele tankolom, akár rendszeresen is! Szeretek szép nők autójának útjába kerülni! Földes területen készíteni szoktam egy kis árkot, amibe bele fekszem, az megtámaszt és az autó nem ütközik nekem, csak át megy rajtam! Mivel tudom, hogy ez egy elég egyoldalú élvezet részemről ezért cserébe aki van olyan nagylelkű, hogy autózzon rajtam, annak cserébe tele tankolást, vagy pénzt tudok felajánlani... “ MazóIB (33)
Ez itt a kedvencem. Szerintem zseniális. Nem is nagyon szorul elemzésre, magáért beszél. Először azt hittem, valami kéretlen tartalom, amiben casco-t akarnak rám sózni, vagy egy piramisjátékba akar beszervezni valaki. Értékelem, hogy milyen gyakorlatias részletességgel vázolja fel magát a folyamatot. Öveges professzor is megnyalná a szája szélét. Csak azt sajnálom, hogy nincs jogsim, különben semmi nem állhatna boldogságunk útjába.
süti beállítások módosítása