Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy harmincas szingli keserédes kalandjai.

Nem vagyok én Keri Bredsó

Nem vagyok én Keri Bredsó

A legirritálóbb nőtípusok

avagy mi sem vagyunk különbek a Deákné vásznánál

2018. március 04. - nem.vagyok.en.keri.bredso

 

szexistacl.jpgAz alárendelt

El sem tudja képzelni az életét férfi nélkül. Amint kilép a szingli létből, nem érdemes többé keresni, mert úgysem ér rá. Élete minden percét a pasija vagy a pasijára való várakozás tölti ki. Ki sem mer lépni a lakásból, mert mi van, ha Ödönnek pont most jut eszébe egy randi, és ő nem tud rögtön a rendelkezésére állni. Általában el sem jön a baráti találkákra, mert az ura nem engedi el, rosszabb esetben őt is magával hozza. Ha mégis sikerül elszabadulnia otthonról, végig a telefonját nyomogatja, és élőben streameli a történéseket az otthon idegesen ücsörgő fazonnak, aki fél percenként kérdezi meg, hogy "mikor jössz" és "kivel vagy", miközben 4 km-ről hallatszik a körmei kopogása az ebédlőasztalon. Az ilyen nő magától értetődőnek veszi, hogy élete párja választ neki ruhát, és ki sem teheti a lábát a lakásból addig, amíg apuka rá nem mondta az áldását az outfitjére, ami természetesen nem lehet se túl rövid, se túl kivágott. Az alárendelt félembernek érzi magát férfi nélkül, és jól érzi, mert az is. 

menyasszony-hercegnok-disney-jatek.jpg

A menyasszony

Kislány korától kezdve arra készül, hogy férjhez menjen. Minden kurva farsangon menyasszonynak öltözik, ha ki akar lépni a komfortzónájából, akkor hercegnőnek, de az már nagyon durván extrém. Minden áron rá akarja sózni magát valami balekre, akit aztán a gázcsőhöz kötözhet és kenyéren meg vízen tarthat egy életen át. Már az első randin a férjezett nevét firkálgatja titkon a szalvétára, és utónevet keres leendő gyerekeiknek. Az sem zavarja, ha élete párja egy lúzer kretén, csak írja alá a papírt, és csináljon belőle asszonyt, hiszen ez a dolgok rendje, és minden normális kislány álma. A menyasszony az a típus, aki minden egyes tál puding elfogyasztása után sírógörcsöt kap, ha nem talál benne gyűrűt. 

42865_istock_86276731_large.jpg

A tudatos

Válogatás nélkül szippant magába minden "tudást". Mindenre fogékony. Jógázik, meditál, szappant főz, komposztál. Környezettudatos, bújja az önsegítő könyveket, fejleszti önmagát, szereti a pszichológiát és az ezotériát. A könyvespolcán Szepes Máriától Szabó Péterig terjed a skála. Családot állít és közben méregtelenít. Imád mindent, ami bio, öko, háztáji, kézműves vagy DIY. Önkéntes egy kutyamenhelyen. Legalább 40 különböző csoport tagja, hisz állati szociális. Workshop a középső neve. Tudatosan vásárol, tudatosan étkezik, és a gyerekét is tudatosan neveli. Szigorú elvei vannak, de közben szörnyen liberális. Ő az, akinek a gyereke üvöltve eszi a kutyaszart a játszótéren, ő pedig elégedett mosollyal nézi, mert azt vallja, hagyni kell kibontakozni Dezsőkét, épp elég tiltással találkozik majd csóró kölyök felnőttkorában.

anya-gyerekek-1024x735.jpg

Az ősanya

Egész életében arra készül, hogy anya legyen. Ez az egyetlen életcélja. Elképzelhetetlennek tartja az életet gyerek nélkül. Elítél minden nőt, aki karriert épít, utazgat, bulizik, vagy szimplán csak nem szereti a gyerekeket. Szülés után azonnal szublimál a személyisége, és a kis csimuta bekebelezi, mint valami gigantikus amőba. Többes szám első személyben beszél. "Hat hetesek vagyunk." "Nőttünk 4 centit." "300 milit szopiztunk." Fokozatosan kezdi elfelejteni anyanyelvét, és fura becéző szavakat kezd használni, mint pl. pocaklakó vagy hurci. Meggyőződése, hogy az ő gyereke fejlettebb a többinél, zseni, vagy minimum indigógyerek. A többi ősanyával együtt konvojba verődve tologatják az utódokat, és azonnal összezárnak, ha egy nyomorult szingli feltűnik a láthatáron. Soha többé semmi más témáról nem lehet beszélgetni vele, de ha lehetne is, az állandóan láb alatt poroszkáló, üvöltő kölykök hada úgysem hagyná. Folyton bizonygatja, hogy ez a fajta boldogság minden áldozatot megér, de szívből gyűlöl, amiért hétvégén képes vagy 9-ig aludni.

romantikushlgballonosstareplsproknak1.jpg

A fapina    Aki a ...............ööömmmm...............kilincset is szalvétával fogja meg

Elvárásai vannak. Durván. Neki a legjobb jár. Mert megérdemli. Csak a tökéletes férfi elég jó neki. Disney-mesékből, és hollywood-i románcokból merít, és a herceget várja fehér lovon. Nem használ trágár szavakat, és szex közben is max egy-egy halk sóhaj hagyja el ajkait. Nincs benne semmi spontaneitás, mécsesek és rózsaszirmok nélkül el sem tudja képzelni az együttléteket. Barry White csak azért nem énekel az egyik sarokban a hálószobájában, mert már nem él, így be kell érnie valami hanghordozóval. Tuti sose szexelt a Szigeten egy sátorban. Legszívesebben Domestosba mártogatná a pasija farkát, mielőtt hozzáér. Utálja az orális szexet. Még kapni is. Ráférne, hogy összezárják egy kiéhezett hím gorillával, aki anális szexben részesíti.

centurionolga.jpg

A harcos feminista

Gyűlöli a férfiakat. Inkább kettészakad, de csak azért is egyedül viszi fel a zongorát a negyedikre, hogy bebizonyítsa, nélkülük is boldogul. Minden fórumon szót emel a nők elnyomása ellen. Azonnal torokra megy, ha elhangzik egy szőke nős vicc. A legártatlanabb bókot is szexista támadásnak veszi. Ha valaki véletlenül vele egyszerre nyúl a leszállásjelző után a buszon, habozás nélkül feljelenti szexuális zaklatásért. A táskája gázspray-vel és nuncsakuval van tele, így felkészülten vár egy esetleges nemi erőszakot, de hiába. Sajnálatára még a szatírok is messze elkerülik. Tuti hogy jár önvédelmi tanfolyamra, és jogsija van dodzsemtől hókotróig mindenre. A macskájával él, de arról győzködi saját magát is, hogy ezt ő akarta így. Természetesen a macska nőstény.

Úgy érzitek igazságtalan vagyok a nőkkel szemben? Igen, az vagyok. Igazságtalan és gonosz. De azért valljátok be, hogy itt-ott magatokra ismertetek. Tuti a fejemhez vágják majd, hogy én sem vagyok tökéletes. Na az tuti. Talán az egyik kategóriát magamról írtam. Hunóz? Ja és a szőlő is savanyú.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemvagyokenkeribredso.blog.hu/api/trackback/id/tr8613713076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sorrybori77 2018.03.05. 19:16:58

Én fapina vagyok! És nem szégyelem bevallani, hogy engem még nem keféltek öblösre. Büszke vagyok a tökéletesen zárodó izmaimra, igen a végbelemet záró izmom is tökéletesen szép és feszes! Én ugyan nem végzem majd pelenkába :) Aki szeret szopni, baszni lelke rajta csinálja! Csak ne állîtsuk már be ezt az ősrégi, primitìv állati ösztönt valami követendő, jó, és tök normális dolognak.

fidesz maszop dk egykutya 2018.03.05. 19:33:59

@Sorrybori77: látszik, ezért is hiszed azt, hogy a dugástól kitágul, meg ernyednek az izmok, pedig nagyon nem. A hátsó kijáratról viszont nem tudok nyilatkozni, az nem izgat, na meg kevesen is fogadnák be oda a méteres kékerest.

hegyépülés 2018.03.05. 19:45:48

@Sorrybori77:
Téged nem is fognak öblösre dugni, no para. Értelmes férfiember kiszagolja az ilyeneket mint te és már messziről vinnyogva menekül...vagy leönt sörrel, ehhhehehehehehe.
A baszatlanság (mivel te az is vagy, okát lásd. feljebb) nem erény, hanem átok és szerencsésnek mondhatod magad, ha neked ez így jó.
Ja, és a fapinaság meg a baszatlanság miatt egyéb lelki-fizikai betegségek is várnak rád, még ha a záróizmaid feszesek is lesznek akkortájt ;) (hozzáteszem, hogy az anál nem mindenkinél elvárás ám, komoly frusztráció is van a háttérben ha egyenlőségjelet teszel ez és a szex közé)

pragmatika2 2018.03.05. 20:25:30

Az alárendelt

Ha a férjét a haverok cinkelik, (persze poénból) megvédi őt, hangsúlyozva, hogy de igenis jó az ágyban. (Közben észre sem veszi, hogy éppen ezzel a kétségbeesett védéssel hozza igazán kellemetlen helyzetbe az "urát".

BiG74 Bodri 2018.03.05. 20:27:51

@Sorrybori77:
Nincs olyan, hogy öblösre, csak rendszeres karbantartás van, már ahol igénylik azok az állatias némberek! Az a baj, hogy nem vetted észre, hogy a fapina kifejezés, alapjában nem szexuális kifejezés. A fiam egyik tanárnője is baszatlan fapina, pedig amúgy halvány gőzöm sincs a nemi életéről!

haXXor 2018.03.05. 20:52:13

Nálam a favorit az a csaj volt, aki 26 éves létére három mondatnyi Tinderezés után közölte, hogy két éven belül gyereket akar és olyan faszit keres, aki hasonlóan gondolkodik. Cuki volt, finoman kiröhögtem, majd közölte, hogy gyűlöli az ilyen 'töketlen faszikat.

2018.03.05. 22:01:31

A szupervumen maradt ki. Aki tökéletesen megállja a helyét az élet minden területén. Tökéletes anya, háziasszony és munkaerő. A gyerekei gyönyörűek, kitűnő tanulók és sportolók és elvégzik a rájuk eső munkát otthon szó nélkül. A háztartása pöpec, ragyog a lakás, minden nap főz, mindenki az otthoni csomagolt teljesértékű uzsonnát eszi. A munkáját örömmel végzi és rendszeresen kap pozitív visszajelzést jutalmak és előléptetések formájában. A házassága példa értékű, turbékolnak 20 év után is a párjával. Sportol, a haja, körme mindig olyan, mintha most lépett volna ki a szépségszalonból. Minden más nőt lenéz és nem érti mi olyan nehéz másoknak.

fidesz maszop dk egykutya 2018.03.05. 22:32:56

@Hortenz: tedd hozzá, hogy: legalább is így látszik facebookon :D

csakférfi 2018.03.05. 23:03:01

@fidesz maszop dk egykutya:
:)
Ja,mint a "tökéletes férfi"....nem iszik....nem kurvàzik...nem dohànyzik...nem kàrtyàzik....nem létezik.
Szupervumen sem....csak a faszbukon.
Vagy ezt mondja magàròl.....van aki meg elhiszi.
Amúgy a nök is írhatnànak "irritàlò férfitipusròl".
Vagy írnak is?
:)

csakférfi 2018.03.05. 23:06:40

@Sorrybori77:
Fura hogy a "primitív ösi ösztön " miatt születhettél lelki nyomoréknak.
Remélem viccnek szàntad.
:)

Torrenta.I.S.M 2018.03.05. 23:33:07

@Sorrybori77: Gratulalok. Remelem, hogy ennyi esszel szaporodni sem fogsz.

Fritz Gerlich 2018.03.06. 06:29:11

Van még egy hetedik is, az "öntelt társaság-közepe" tipus, akinek van ugyan férje, de folyton szapulja a háta mögött és állandoan azt hangoztatja, hogy az illető elrontotta az ő életét. Mindig a barátnői társaságát keresi és hangosan veti meg a férfiakat de azért adja a vagányt és flörtöl. Jelentem: egészen közelről ismerem ezt a tipust.

Behajtó70 2018.03.06. 07:25:13

Ez is kimaradt: a háztartásban dolgozó és a gyerekeket otthon nevelő, napközben minden melót megcsinál (mint egy munkahelyen), gyerekekkel rohangál, főz, vasal, különórákat szervez a gyerekeknek, külön programokat, este még edzésre viszi-hozza őket, közben marad ideje magára, jogázik, heti kétszer fittness, barátnőzik, vásárolgat napközben. És így boldog. Ez a feleségem már huszoniksz éve. Boldogan élünk a gyerekekkel. Köszönet és tisztelet érte neki!

Jakab.gipsz 2018.03.06. 07:32:58

"nem.vagyok.en.keri.bredso" ezt idáig értem.

Egyébként ki vagy és mit akarsz ezekkel a nem létező kategóriáiddal?

Azt gyanítom az üres kliséid és sztereotípiáid alapján, hogy te egy "cukika" steinerkristófvagy.

Egy Hun Hunniából 2018.03.06. 08:12:52

@haXXor: Tudsz az említett csajhoz kontaktot?! Nekem PONT Ő kell(ene)!

2018.03.06. 08:45:38

@Behajtó70: Anélkül, hogy beszólnék, mivel valami ilyesmi voltam én is, azért ez max. 15 év egy nő életében. 16 éves kamaszokat nemnagyon kell kísérgetni. Persze lehet ezt is taktikából csinálni, 5 évente szülni, az utolsót 45 évesen (ilyet is ismerek), de ez akkor sem egy életforma csak egy bizonyos életszakasz. Eljön a pillanat, amikor ki kell találnia valamit anyukának.

2018.03.06. 08:49:32

@fidesz maszop dk egykutya: igen, pofáraesés szokott lenni a vége. Mondjuk kiderül apuka szeretőt tart, a gyerekkel lesz valami gebasz kamaszkorban, stb.
De tényleg léteznek, elhiszik magukról a leírtakat. Elviselhetetlen nárcisztikusok.

takineni 2018.03.06. 08:55:46

@Behajtó70: csak nem veled sexel, mert az kimaradt a felsorolásból :), egy igazi pasi ilyet nem hagy ki, valljuk be őszintén.

MagicMihály 2018.03.06. 09:07:31

Jó ez a blog, kár, hogy egy az egyben másolod a sorozatrandizó blogját:

sorozatrandizo.blog.hu

Még a külalak is ugyanolyan. De amúgy jó, hogy nők is írnak a témáról.

axelczar 2018.03.06. 09:18:36

@Behajtó70:
A poszt címe: "A legirritálóbb nőtípusok"
Téged irritál a - leírásod alapján tökéletes - feleséged?! Vagy miért is baj, hogy kimaradt?
Szövegértés......

2018.03.06. 09:41:37

Kicsit mesterkélt a poszt, de vannak szórakoztató elemei.
A kutyás/macskás nőt hiányolom.

dr. mesterséges színezék 2018.03.06. 10:00:07

@Hortenz: A meredek az, amikor a nő elhiszi magáról, hogy neki 100%-os anyának kell lennie, egy percnyi lazítás nélkül; hevesen fikázza azokat a kortársait, akik nem érzik úgy, hogy csak perfekcionistaként érdemes ezt művelni, és neki ne is mondja meg senki, hogy nincs igaza. Közben a gyerekeivel is elhiteti, hogy ő azért van, hogy a vérét 24x7-ben szívják. Aztán amikor beérik a gyümölcs, ott ül a nyakán 1-2 életképtelen kamasz, neki pedig továbbra sincs 5 perce se magára, akkor rajta kívül hibás az egész világ, aminek hangot is ad. Elsőként persze az apa a vétke, de megkapják azok a gyerekek is, hogy ő hogy feláldozta magát, akik sose kérték, hogy könyvből, statisztikák és mamagésák iránymutatása alapján, a "tökéletestől" való eltérés hibáját magának meg nem engedve darálja fel magát.

Plumper_ 2018.03.06. 10:05:48

Emberek, az ilyen típusokat kerülni kell. Több tízezer másik, potenciális jelölt lehet még.

@Sorrybori77: a záróizmot tartogasd sz@rásra, nem mindenkit érdekel az análszex (pl. a fenék felől áradó sz@rszag miatt, vagy a tudat, hogy a farkam ott jár, ahonnan ki szokott jönni a végtermék)

************

@Dr. Trejo: a kutyás, macskás nőnek teljesen természetes, hogy a kutyával, macskával egy ágyban alszik, egy tálból eszik, a fagyit egymás után nyalják stb., és ha felbukkan egy férfi, akinek ez nem jön be, akkor természetesen - mi más? - dobja a pasit. A kutyás/macskás nő így éli le az életét, esetleg 40 évesen bedurvul és utál mindenkit, akinek vmi összejött az életben, pl. családja van.

@Fritz Gerlich: van a szűzkurv@ típus, aki vagánynak és lazának tűnik, és mintha hajlandó lenne az illatgyertyás, mámorító zenés stb nélküli szexre is, de amint egy picit utalnál a szexre, rögtön felháborodik. az ilyeneket dobni kell a p-ba és hajtani a következőre.

takineni 2018.03.06. 10:12:06

Kérdés, akkor ezeket kizárva milyen is az ideális nő :) ?
Van még egy nagyon rossz szokásuk, amikor elmarják a régi haverokat, nehogy jól érezze már magát mással is a pasi.

lobaszopiatej 2018.03.06. 10:12:33

Lemaradt a golddigger fajta.
Egyfolytában randizik, pasifelhője van, tkp. belőlük él, mert munkája nincs (ideje sincsen rá, meg az egója nem viseli el hogy beosztott).
Ha valakinél megtelepszik (szigorúan átmenetileg), az kb őnála 20 évvel idősebb kapuzárásos férfi, igyekszik is kiforgatni. Az hogy nem kötődik hozzá csak utólag derül ki, noha kerüli a szexet.

Macropus Rufus 2018.03.06. 10:15:01

@Behajtó70: ez tök jó! :) de tényleg.
Csak egy kérdés: ezt miért erre a blogra írtad? :) a topik pont nem az ilyen nőkről szól ;)

Plumper_ 2018.03.06. 10:16:51

@lobaszopiatej: ehhez kapcsolódnak a mindig csak mások véleményére adó, sznob, csakis a modellalkatú nőket kereső kapuzáró pasik, úgy kell nekik. akik azt hiszik, hogy a modellalkat = szuper szex, pedig rohadtul nem, mert a modellcsajok többsége beképzelt, öntelt, és szerintük elég (szép külsejük miatt), ha fadarabok az ágyban.

MagicMihály 2018.03.06. 10:19:33

Nahj, csak megtaláltam a másik oldalon ennek a posztnak a pepitáját. :)
A kettő kiegészíti egymást. :)))

sorozatrandizo.blog.hu/2018/01/08/kerulendo_notipusok

lobaszopiatej 2018.03.06. 10:36:49

@Plumper_: igy van, kettőn áll a vásár, de a nőé a kiválasztás, sokan vannak megzavarodott idős urak vagy tipikusan hoszabb magányban élők akikre ráveti magát.

A lényeg, hogy az adott nőtípus (a nők egy alacsony hányada) ezt üzletszerűen és életvitelszerűen teszi (pár hónapos váltással), talán nem teljesen szándékosan, egyszerűen erre lejt nekik. A nagy egóval rendelkezők vagy szellemi sérültek (pl korábbi erőszak) az erkölcsi gátlást képesek felülírni.

lobaszopiatej 2018.03.06. 10:49:31

@MagicMihály: "sorozatrandizo.blog.hu/2018/01/08/kerulendo_notipusok"

Mindkettő önkényes osztályozás, de tanulságos.
Alaptantervbe kellene bevezetni, az élet túl későn tanítja meg ezeket.

2018.03.06. 11:28:05

@lobaszopiatej: "kettőn áll a vásár, de a nőé a kiválasztás" - ugyan már. A nő épp annyira tud választani mint a férfi. Nem jobban, nem kevésbé. Ha egy nő azzal jön nekem, hogy a nő választ a férfiak közül, akkor azt szoktam javasolni, hogy ugyan válassza már ki mondjuk Hugh Jackmant magának.

haXXor 2018.03.06. 11:45:02

@Egy Hun Hunniából: Komolyan? :D Megnéztem, nem Tinderes hanem Randivonalas volt, és azóta idősödött 4 évet, mivel most már 30 (fél év alatt, szóval...) :D Szerintem valami nagyon nem oké azzal a csajjal, de te tudod... randomcsaj@mailnesia.com címre dobsz egy üzit, megírom a nevét aztán sok sikert ;)

Szelid sunmalac 2018.03.06. 12:06:18

@Behajtó70: Gratulalok! Te viszont egyike vagy az idegesito faszkalpok kategorianak, akinek mindenkepp oda kell hanynia hogy o mekkora kirlay es menniry isten fasza elte van, megha kurvara nem erdekel senkit sem. Na...ha mar ilyan jol sikerult leszopni magad nagykozonseg elott, akar a poszthoz is hozzaszolhatnal. De elotte tanulja meg olvasni.

Duplaxiii 2018.03.06. 12:11:20

Tehát felsoroltál néhány POZITÍV nőtípust?
(Ahogy ugyanígy férfitípusok is leírhatók...)
Mert ugye mind egy ideális modellhez tarttozik és mindnek megvan a férfi-komplementere!!!!
Nekem is vannak kedves és nem kedves típúsaim, de nem vetemednék utóbbiak gyalázására, hanem nem irántuk érdeklődöm.
De segítek: barátnős típus!
Én ezt nem fiogadom el, akinél észlelem a nagy barátnői halmaz, az aktív viselkedést, azt dobom, mert a barátnők soha nem segítenek, hanem rombolnak, sokkal rosszabbak még egy sokfejű anyóssárkányál is!!!

Behajtó70 2018.03.06. 12:33:29

Látom, hogy a pozitív megszólalás milyen sokakat irritál, s a legtaplóbbak még írni is megpróbálnak, habár a stílusból érezhető a 8 általános hiánya. Azért ide írtam, mert gondoltam enyhítem ezt a nagy negatív hullámot amit a posztokból olvasva éreztem. Igen, hiba volt, elnézést! Pöcegödörbe virágot ültetni mindig hiba, mert elsüllyed a szarban. Majd fejben tartom, hogy a blog.hu közönségenek egy része nem csak politikailag aberrált, hanem emberileg is csak a férgese. Szánalmas!

Szelid sunmalac 2018.03.06. 12:39:10

@Behajtó70: Muhhahahaha!!! Meg jo, hogy velunk a helikopter!
Te kevered a szezont a fazonnal, funkcionalis analfabeta vagy es te hianyolod a nyolc altalnost? Mekkora volt az a kerites, amit meg kellett ugranod?

2018.03.06. 13:05:03

@Behajtó70: "Pöcegödörbe virágot ültetni mindig hiba, mert elsüllyed a szarban." - ez annyira plasztikusan írja le a jelenséget, hogy az csodálatos. Engedelmeddel lopom!

csakférfi 2018.03.06. 13:17:20

@Behajtó70:
:)
Bingo.
Szànalmas ahogyan "csàmcsogunk" nöi vagy férfitipusokon. Ezt hívjàk "túlélési torzítàsnak".
Mivel bàrmelyik nö vagy férfitipus szerethetö.
De itten a nagy modernizàlt juròpai fehérember ezt elfelejti.
Annyiira túltanultuk magunkat a sok-sok poszt és egyéb jellemàbràzolò förmedvény olvastàn.
Elfelejtettünk szeretni.
Persze a ritka kivétel..........
:)

2018.03.06. 13:26:05

@csakférfi: Ne vedd túl komolyan az egészet. Olyan, mint a karikatúra: van valami alapja, de csak jót nevetünk rajta és kész.

csakférfi 2018.03.06. 13:29:27

@Szelid sunmalac:
Nem faszkalap.
Csak szereti a feleségét.
Az meg öt.
Mintahogy mi is otthon a négy fal között.
Nem a hibàit fújjuk felhöméretü lufivà. Hanem az elönyet...a pozitív tulajdonsàgait.
Negatívat bàrkire ràlehet verni.
Megtanultam a sajàt kàromon amikor az exem és az ügyvédje 2 azaz két évig jàratta velem a bolondjàt. Végrehajtò...rendörség...elmeorvosi hatòsàgi vizsgàlat....stb.
Mégsem hiszem hogy a feleségem egyazon tulajdonsàgai az exxemmel , föbenjàrò bün lenne.
Én sem...meg senki sem tökéletes.

Szelid sunmalac 2018.03.06. 13:46:02

@csakférfi: Nem azert faszkalap, mert szereti a feleseget. Attol senki nem lesz az, sot! Nagyon ertekelendo!
Faszkalap azert, mert mint az minden blognal elofordul: koze nincs a bloghoz. Pont az ellenkezojerol sol, de valoszinuleg el sem olvasta. Faszkalap azert, mert neki be kell ido bofogni es mindenki kepebe tolni mennyire fasza o meg a kis elete. Ezeregy ilyen van, de menjen vele faszbukra es tolja az ismerosei kepebe, azok kivancsiak ra.
Faszkalap azert, mert nem latja be miert faszkalap, inkabb pocegodroz.

Igy erthetobb?

tomhardynészonja 2018.03.06. 13:46:36

Én az a típusú nő vagyok, aki a Házibuli Attilával c. műsorban az első sorban, magasba emelt kézzel tapsol a zene ütemére, tollakkal díszített fülbevalója vidáman himbálózik fülében, miközben műselyem blúza erőteljesen átizzadt hónaljban.
Én az a típusú nő vagyok, aki az általános iskolai osztálytalálkozón túl szexire issza magát, és mások számára kínos mozdulatokkal simogatja magát, miközben szól az Enigma.
Én az a típusú nő vagyok, aki merőkanállal fagyizik a kanapén, miközben Sebestyén Balázs rekedtre ripacskodja magát Magyarország legnézettebb vetélkedőjében.

Helyes, izmos, gazdag, okos, naiv pasik: írjatok!

Tapasztalt Betonaszfalt 2018.03.06. 15:04:10

@tomhardynészonja: Te az a nő vagy, aki üzletszerűen gyűjti a pasikat a klikkvadász blogjába. :)

csakférfi 2018.03.06. 16:26:34

@Szelid sunmalac:
Igen "érthetöbb".
A posz nem ugyanezt csinàlja?
Képedbe tolja hogy öt mennyire irritàljàk bizonyos nötipusok.
Erre "mi" leírjuk a véleményünket.
Söt néhàny "élettapasztalatot". Igazolvàn sajàt àllàspontunk helyességét.
Ez a "gyülölet".
Harag.
Düh.
Megvetés.
Lenézés.
Kell ennél több?
Igazi "orbàni retorika".
Ezért untam meg a kommentelést.
:)

Szelid sunmalac 2018.03.06. 16:38:37

@csakférfi: Hanem vesz ibe a gyomrod, minek csinalod? Ne mondd, hogy kenyszeritenek. Az meg a te bajod, ha mindenhova Orbant latod, meg egy suttyoba is, aki felhaborodik ha ramutatnka, hogy kurvara nem a temahoz szol hozza.

csakférfi 2018.03.06. 16:41:40

@tomhardynészonja:
Azt az "oldaladat" szeretném megismerni amit nem "írtàl " le.
Az csak a "felszín".
Engem az nem érdekel.

csakférfi 2018.03.06. 16:46:00

@Szelid sunmalac:
Ugyanezt kérdezem Töled.
Te miért kommentelsz?
Én azért mert irritàl olykor a sok-sok marhasàg és felszines gondolkodàs.
Nem orbàni retorika az ellenség keresés?
Hmmmm?

nem.vagyok.en.keri.bredso 2018.03.06. 18:25:10

@Behajtó70: Én felfogtam, amit írtál. :) A többiek meg jó alap egy új posthoz.

Szalacsi_Dezső 2018.03.06. 19:23:04

gorbe-sminktukor.blog.hu/

azt hiszem ez a blog alap a témában, csak sajnos 2011 óta nem aktív :-(

csakférfi 2018.03.06. 21:20:36

@nem.vagyok.en.keri.bredso:
Új post?
Mire mész vele?
Jobb lesz a "vilàg"?
:)

Beer Monster 2018.03.06. 22:58:23

Most ez valami női szempontból írt felsorolás? Számunkra ez sokkal egyszerűbb, van 1 idegesítő nőtípus, a hisztérika.

Mária HenGau 2018.03.07. 16:16:03

A legirritálóbb férfiakról mikor írnak a valakik??
-
Úton útfélen a nők vére van szívva, baromi unalmas.
Legyél ilyen , ja mégsem, legyél olyan, ja mégsem, így csináld, ja mégsem, stb.
-
Meg különben is, nőnek születik valaki, majd úgy dönt f@szi lelke van, innentől kezdve sok nő nem is nő, sok férfi nem férfi, csak még ő sem tudja. Ha ráébred majd eldönti. :DDD

VHenike 2018.07.31. 12:17:17

Komolyan, ezen a cikken olyan jót nevettem. :D Pedig felhúzhattam volna magam. De minek, egyike a sok hülyeségnek. Az ősanya a legjobb :D

VHenike 2018.07.31. 12:18:30

Ja de most komolyan, az jutott az eszembe, hogy ezek után jöhetne egy olyan cikk hogy milyen a tökéletes nő? A fentiek ötvözete vagy azok teljes hiánya? :D

VHenike 2018.07.31. 12:29:22

Na meg most komolyan, ki az aki tökéletes? :) Akár férfi akár nő, vagy akármilyen nemű.
süti beállítások módosítása