Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy harmincas szingli keserédes kalandjai.

Nem vagyok én Keri Bredsó

Nem vagyok én Keri Bredsó

Svédcsavar

2017. október 16. - nem.vagyok.en.keri.bredso
Szóval in medias res összejöttem egy pasival. Mármint egy igazival. Bizonyíthatóan létező. Okos, intelligens,izgalmas,szexi és ellllllképesztően gyönyörű. Nevezzük Ákosnak. Főleg, mert így hívják.
Az első hét rettegésben telt részemről, hogy vajon mi lehet vele a baj, ha pont engem választott. Talán hibbant? Látássérült? Perverz? Vagy eddig egy barlangban élt, és még senki nem szólt neki, hogy nálam jobbakat is kaphatna? Túl szép volt, hogy igaz legyen. Erre mondja barátnőm, hogy tuti van valahol egy svédcsavar. Mire sikerült kikúrálnom magam a lelki önsanyargatásból, és megnyugodtam, hogy egész egyszerűen csak van egy bazijó pasasom, hurrákurvajó, kiderült, hogy előérzetem teljesen megalapozott volt. Ma azzal jött, hogy elbizonytalanodott, mert rájött, hogy más nőknek is tetszik. Baszki úgy néz ki, mint egy modell a new york-i divathétről, hát ki a fene számított erre?
Először magzatpózban sajnáltam magam intenzíven, aztán elhatároztam, hogy rozsdás késsel vágom le a péniszét, és a Dunába hajítom, végül rájöttem, hogy tulajdonképpen olyan ez, mintha kiesnék a Legyen Ön is milliomos!-ból. Ha 1.000.000 helyett végül csak egy százast viszel haza, az nem azt jelenti, hogy levesznek a számládról 900.000-t. Szóval tulajdonképpen az történt, hogy nem történt semmi, minden a régi, és holnap is pont olyan napom lesz, mint ezelőtt bármikor. Miután tönkre zúzta minden önbecsülésemet, közölte, hogy imádja a humoromat. Hát remek. Örülnöm kéne, hogy legalább humorom van. Kár, hogy a humor nem csinál nekem gyereket, és nem főzi meg a reggeli kávét. Másnak ragyogó mosolya, leomló hajfürtjei, kerek segge van, nekem meg humorom. Príma érzés. Forever in the friendzone.
Persze elhangzott az egyik kedvenc mondatom is: “Laza kapcsolatot akarok.” Mi a fenét jelent ez? Évtizedek óta próbálom megfejteni ezeknek a szavaknak a jelentését, de azt hiszem, sötétben tapogatózom. Létezik olyan, hogy hétfőn összejössz Pistával, csütörtökön meg már komoly a kapcsolatotok? Nem lazán indul, és komoly lesz? Vagy már más a divat? És miért kell ezt egyáltalán megnevezni? Ha heti kétszer találkozom valakivel, elmegyünk moziba, aztán átvesszük a káma szutrát, tőlem hívhatja ezt harcsapaprikásnak is. Azt mondta, hogy fél, hogy beleszeretek, és ő nem viszonozza. Hát álljál már meg egy percre hülyegyerek! Fordítva ez nem is fordulhat elő? Na szépen megkaptam. Most már tudom, hol a helyem. A naiv kis boltoslány belehabarodik a filmsztárba, és nagyot álmodik. Igazi szappanopera csak hepiend nélkül. Vajon hol lehet meghúzni a határt a laza és a komoly kapcsolat között? Csinálhatunk együtt programot, de nem fogja meg a kezem, vagy nem mutat be a haverjainak? Tehát nem vagyok felvállalható, de a szex megy velem? Vagyis ronda vagyok, de......akkor minek a szex? Vagy ez valami perverz dolog, direkt ronda nőkkel csinálni titokban? Ezeket a kérdéseket neki is feltettem, de nem tudott értékelhető választ adni. Várom a megfejtéseket, hátha valaki már messzebbre jutott.
süti beállítások módosítása