Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy harmincas szingli keserédes kalandjai.

Nem vagyok én Keri Bredsó

Nem vagyok én Keri Bredsó

Mi (nem) kell a nőnek?

2017. március 29. - nem.vagyok.en.keri.bredso

Többször ért már az a vád, hogy túlzottan szigorúan szelektálok, mondhatni válogatós vagyok férfiak terén. Na jó, hát lehet, hogy kicsit sok a kritérium, de végül mégis mindig az derül ki, hogy akire nagy nehezen rámondom az áment....na éppen arra kellett volna legkevésbé. Belátom, talán változtatnom kéne a stratégiámon, de ahogy Kerouac mondta: Vén zenésznek nem lehet új nótát tanítani. Legalább is nem egyszerű. 

Az ikszelés nagymestere vagyok, 0,3 másodperc alatt hozok ítéletet, és szakítom meg a kapcsolatot bárkivel, akivel az említett kapcsolat még létre sem jött. És mindezt csupán egyetlen fotó alapján. A mai bejegyzés szóljon a férfiaknak, akik internetes társkereséssel próbálnak érvényesülni a válogatós nők kemény világában, ahol farkastörvények uralkodnak, és bizony soha nem hibázhatsz. Szelektálási szempontjaimat remekül meg tudom magyarázni, ahogy minden mást is. Tehát következzenek azok, akikből elég egy pillantás, hogy egyszemélyes rögtönítélő bíróságom a kivégzőosztag elé küldje őket.

1. Napszemüvegesek

Sajnos számtalanszor estem már abba a csapdába, hogy messzemenő következtetéseket vontam le egy tekintetből. Egy barátságos szempár, egy könyörgő "ázott kiskutya" tekintet nálam mindig célba talál. Amikor belenézel valaki szemébe, és szinte hallod a kérlelést: Vigyél haza! Légysziiiii! Többek között ezért is van az, hogy egy napszemüveges pasas nincs rám semmilyen hatással. Másrészt miért akar valaki napszemüvegben csajozni? Talán valami takargatnivalója van? Elméletem szerint a napszemüveges fotó több dolgot jelenthet: a) Az illető kancsal. b) Félszemű. c) Egyáltalán nincs szeme. d) Napszemüveg nélkül vállalhatatlanul ronda. És akkor említsük meg azt a lehetőséget is, hogy napszemcsiben nehezebben ismeri fel a szomszéd vagy az asszony barátnője, így kisebb a bemószerolás veszélye is. Tudtok követni?

2. Sapkások

A különböző fejfedők (sapkák, baseball-sapkák,kapucnik, fejkendők) a nők megtévesztésének nagyon-nagyon rafinált eszközei. Ahogy a szemüvegről azt mondják, hogy öltöztet, úgy a sapka is képes két kategóriával feljebb repíteni a legátlagosabb férfit is. Mert amíg valaki sapiban egy hűdemenő, laza csávó, úgy sapka nélkül simán csak Imre a csapágyboltból, ami jelentős minőségbeli visszaesés. Sapkás fotó jelentése: a) A pasi kopasz, és nagyon nem áll jól neki. b) Valami rendkívül amorf fejformával rendelkezik. c) A koponyája 3/4 része teljesen hiányzik.

3. Félmeztelenek

Képtelen vagyok komolyan venni valakit, aki nincs rendesen felöltözve. Ha hiányos öltözetben pózol valaki, az nem jelenthet mást, mint hogy szerelmes önmagába, és tőled sem vár mást, mint hogy oltárt emelj tökéletes testének, és imádd a nap minden órájában. De a minimum, hogy hasra ess vélt vagy valós kockahasától, dagadó bicepszétől, impozáns csuklyás izmától. Ennek egy következő szintje, amikor a konditeremben pózol valaki póló nélkül. Lehetőleg saját magát fotózva a tükörben. Valamiért ezt a pasik irtó férfiasnak vélik, pedig életemben nem láttam még ennél femininebb dolgot.

4. Az autóban pózolók

Ők azok a fazonok, akik állandóan azt hangoztatják, hogy minden nő egy pénzéhes ringyó. Mivel ezt veszik alapul, és valószínűleg nem egy bölcsészhallgató társaságát kívánják élvezni, hanem egy plasztikcicáét, igyekeznek saját erősségeik helyett az autójukét hangoztatni. Úgy helyezkednek el a fotón -szigorúan napszemüvegben, és erősen kigombolt ingben- hogy jól látható legyen hatalmas, drága karórájuk, a bőrkárpit az autóülésen és lehetőleg az autó márkája, ami általában BMW, esetleg Audi, de az már tré. Ezzel elismerik, hogy pénzéhes ringyókra igenis igény van, és saját magukat hazudtolják meg, de szerencsére a keresett hölgyek ezt nem fogják kimatekozni. Persze, ha jóindulattal viseltetnék az autóban pózoló fazonokkal szemben, gondolhatnám azt is, hogy egyszerűen csak szeretnek vezetni, és ez volt a legelőnyösebb fotó róluk, én viszont gyerekkorom óta hányok az autóban, úgyhogy: X

5. Az autó előtt pózolók

Ők az előző típus szánalmasabb változatai. Valószínűleg nincs saját autójuk, vagy ha van, akkor max egy 30 éves delfinkék Dacia. Ha nem lennének olyan nagyravágyók, és beérnék egy átlagos nővel, akár még jófejek is lehetnének, de ők plázalányra vágynak, és mert nincs mivel villogniuk, sumák módon odasompolyognak valaki más bömöse mellé, vagy még bénább esetben egy autókereskedésben lesik, hogy az eladó mikor szalad ki WC-re, és már villan is a vaku, amitől emberünk autótulajdonosnak fog tűnni a jövőben ezzel tévesztve meg(?) naiv hölgyeményeket. Hogy őket miért iktatom ki első látásra? Ez most komoly kérdés?

6. Party-fotó

Soha nem fogom megérteni azokat a férfiakat, akik képtelenek elfogadni, hogy annak ellenére, hogy nekik nem ketyeg olyan hangosan a biológiai óra, felettük is eljár egyszer az idő. 40 évesen 20 éves lányokat stírölve dudorogni a Symbolban nagyon nem vonzó egy felnőtt nő számára. Ez pont olyan, mint amikor egy korosodó,elvált családanya szekrényében az ocelotmintás miniruhák veszik át az uralmat a kiskosztüm felett, mint utolsó segélykiáltás.

7. Hip-hop

Fordított baseball sapka hatalmas felirattal, bő nadrág, 2Pac-os póló. 25 év felett ezt senki nem gondolhatja komolyan. Hogy tekintsek valakire úgy, mint leendő gyermekeim apjára, aki azt üvölteti az autóban útban a teszkó felé vasárnap, hogy megcsinálja az összes luvnyát a nyócban?

8. Öltönyösök

Jogosan vághatnák a fejemhez, hogy ha a hip-hop hacukás fiúkat kiikszelem, akkor ugyan az öltönyösökkel mi a bajom? Hát....szóval....jóvanna más meg a fogorvostól fél. Ha meglátok egy öltönyös pasast, elképzelem, ahogy tornacipőben tipegek mellette, és kínosan feszengek, amikor meglátom a miniatűr adagokat egy elit étteremben. És amúgy is...miről beszélgetünk majd? A tőzsdéről? És mit mondok majd az anyjának, amikor megkérdezi, mivel foglalkozom vagy melyik egyetemre jártam? Tiszta ciki vagyok, és még egy rohadt alkalmi ruhám sincs. Na.

9. Snowboardozók, vitorlázók

Adott egy pasi akinek van 5 fotója. Az egyiken vitorlázik, a másikon  falat mászik, a harmadikon snowboardozik, a negyediken bungee jumpingol, az ötödiken meg raftingol éppen. Oké, eddig mindig az volt a bajom, hogy a pasik egész nap otthon ülnek a tv előtt, nem hajlandók elmenni közös programokra, stb. De mit kezdjek én egy hiperaktív Duracell-nyuszival? Egy hét sem telik el, és rájön, hogy dögunalmas vagyok. A vizet utálom, a sebességtől félek, az meg megint más, hogy nekem nem futi ilyen úri bolondságokra. A képeket nézegetve szinte kedvet kapok a tv előtt dögléshez, és elkezd mardosni a lelkiismeret, hogy milyen remek kapcsolatokat tettem tönkre végérvényesen.

Ez a blog egy remek önismereti tréning is számomra, mert leírva ezeket a mondatokat, lassan ráeszmélek, hogy anyukámnak tulajdonképpen igaza van, és nekem senki nem jó. És habár a neten náci tiszt módjára likvidálom a jelentkezőket, az életben semmiféle elvárást nem támasztok aktuális párommal szemben, aminek az a végeredménye, hogy ő nem is próbál megfelelni egyetlen alapvető elvárásnak sem. Van itt olyan, aki magára ismer? Vagy ritka hülye példánya vagyok a női nemnek? Gondoljátok át! Addig is pacsi, majd jövök.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemvagyokenkeribredso.blog.hu/api/trackback/id/tr3512374697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zuhanorepulesss 2017.03.30. 09:23:49

A nyolcadik es kilencedik pontbol..mintha komplexusaid lennenek..ha magad nem fogadod el, hogy fogadsz el mast?
Napszemuveg..erzekeny a szemem, igy ahol UV van, valamit viselek. Kulteren szinte csak olyan fotoim vannak, ahol rajtam van. Utalok csikszemu lenni nelkule..pedig..olyan zold szemem van, hogy a fal adja a masikat ;)

2017.03.30. 09:23:50

A nők utálják a BMW előtt Hugo Boss öltönyben és Police napszemüvegben pózoló pasasokat, akik szabadidejükben sziklát másznak Ausztriában vagy búvárkodnak a Vörös-tengerben.
Aki meg nem ilyen, azt meg egy lúzer szürke kisegérnek tekintik.

Pont az ilyen össze-vissza elvárások miatt kell csak szexpartnerkeresőn ismerkedni. Ott alap a közös érdeklődés, meglepően értelmes, művelt férfiak, nők, párok vannak fenn ilyen oldalakon.

Netes társkeresőn nagyon könnyen dobsz egy férfit, akiről amúgy semmit se tudsz, csak hogy öltönyben van meg kopasz. Ha meg egy buliban odamenne hozzád, beszélgetnétek, számot cserélnétek, akkor egy hétig várnád szívdobogva, hogy hívjon már...

Ha élőben vagy neten nem hozol össze folyamatosan randikat, akkor benned van a hiba, nem is akarsz senkit.
Ja és miután egyszer élőben is találkoztatok már, rögtön nem is számít netes ismeretségnek a dolog, onnantól kezdve csak simán ismerősök vagytok. Nincs stigma, hogy jaaaj, neten ismertem meg, mit mondok anyámnak!

Ezért kell mihamarabb személyesen találkozni fél órára, nem hetekig levelezni.

VaradiJanos 2017.03.30. 09:23:51

Nem a "nőnek", hanem neked.

menkő 2017.03.30. 09:23:52

A galléros póló, farmernadrág kombináción kívül valami megfelelhet? Régen láttam már ennyi előítéletet...

vpbarna74 2017.03.30. 09:23:54

Én meg utálom a csücsörítős műmajmokat, a push-up melltartót, a szemfestéket, a mindig vidám nőket, a farmeros képet, az alkalmi öltözetes képet, stb. Szerintem van pár dolog amiben egyetértünk, de azért mindenkinek megvan a saját elképzelése, amire ráizgul egy ilyen oldalon, és ezért lehet azt mondani hogy zsák a foltját. Ha mindenki ugyanazzal a képpel hirdetne, lennének ám meglepetések az első randin :)

szombatreggel 2017.03.30. 09:24:03

Nálam ugyanúgy kiesnek ezek a kategóriák, és még tudnám tovább sorolni...pl a lepukkant fürdőben/liftben szelfizok......vagy aki minden képen bohockodik.....vagy akinek csak műtermi képei vannak, gondosan kitalált pózokkal....vagy aki egy képen sem mosolyog.....vagy akik teljes családi fotót tesznek fel a feleséggel/exfeleseggel.....vagy láthatóan egy összeölelkezős kép amiről a női fél le van vágva, csak a karja/haja/stb árulkodik.....A legalja amikor az összeölelkezős képen kitakarjàk a másik személy arcát... Szóval nem csak te vagy ilyen válogatós, legalább már ketten vagyunk :)

martineden 2017.03.30. 09:24:04

,,Vagy ritka hülye példánya vagyok a női nemnek?"...igen.

petibaba68 2017.03.30. 09:24:06

Szia!

De azért azt tudod, hogy ez visszafelé is így van...
Egyébként az én társkeresős fotóim egyik kategóriába se illenek bele, valószínűleg én magam sem, de még csak bottal sem piszkálnak meg. Akkor nem gondolod, hogy esetleg egy figyelemfelkeltő(bb) fotó hasznos (is) lehet?
Peti

takacsgabor 2017.03.30. 09:24:08

Szép kis csokor a női hülyeségről... :)

1. Félreteszed a félelmeidet.
2. Megtanulod a pozitív dolgokat látni.
3. Talán lesz normális pasid.

Kockázat nélkül nincs nyereség.

Tudod, akin van egy kötött sapi, vagy épp az autózás és az autója a szenvedélye, és teljesen normális pasi, az pontosan ugyanúgy néz ki, mint aki nem. Ilyesmi miatt kiszórni valakit a legnagyobb ostobaság a világon. És most nem arra gondolok, amikor lerí már az arcról is, hogy sötét a jelölt, mint a negró (legyél csak igényes), de hogy mérföldekkel át vagy esve a ló túlsó oldalára, az is biztos.

Erről még blogbejegyzést is írni, nos, khm, hát, :)) szép öngól...

csak maradjon igy 2017.03.30. 09:24:09

"Vagy ritka hülye példánya vagyok a női nemnek?" Kerdesben a valasz!
Vegyel egy kutyat, lehetoleg hosszu nyelvut!

mpl 2017.03.30. 09:24:11

Alapvetően még igazad is van, de hogy lehet komolyan venni valakit, akinek még saját neve sincs, hanem egy hülye, rinyáló műtyúk nevét használja, gagyi módon, negédeskedve "magyarítva"?

LassúGabi 2017.03.30. 09:24:12

Van baj gazdagon a te fejecskédben is! :D
Te meg, ahogy a cikkből kiderült, pont azt az egy százalékot keresed, akinek meg te nem fogsz kelleni!
Hál istennek, nekem vége a társkeresős időszaknak, bár volt napszemüveges képem, /de rendes szemüveges is/ volt sapkás, /anélkül is, és kopasz is vagyok/ , volt autós is /saját, nem BMW, viszont legalább van stílusa, és csak egy részlet látszott belőle/ volt tengerparti, /ahol meglepő módon fürdőruhában voltam/!
Két éve vagyok nős, csodás feleségem van, okos PHD-je van, és még rettentően csinos is!
És Randivonalon találkoztunk.

Amúgy a söröskrigli lengetőt, és a halzsákmánnyal pózólót kihagytad, az a lúzerség csimborasszója, egyébként!

Trisi · www.alphawing.hu 2017.03.30. 09:24:14

Snowboardos részhez mondanék egy kis adalékot. Látsz pár képet hogy a pasi miket próbált ki, majd ebből következtetsz, hogy ő mindezeket egyszerre élete végéig minden héten csinálja is? Nekem van 20 év ejtőernyős hátterem, de ez nem azt jelenti, hogy nem tudok más programot elképzelni és hogy minden barátnőmnek kötelezően velem kell jönnie ha ugrani megyek. Ebben hagyd meg a másik félnek a lehetőséget hogy veled is legyen és tudja élvezni a SAJÁT életét ahogy szeretné. Te is egy boldog lenyugodott pasit kapsz majd, amikor hazaér HOZZÁD!! Ez nem duracel nyusziskodás hanem egyszerűen így tud kikapcsolni, neki ez a szórakozása és ez csak az ő saját területe. Neked nem kötelező oda belépni, sőt jobb is ha nem teszed.

Azért azt elárulod, hogy te milyen képet teszel ki? Látjuk hogy mi nem felel meg neked, de mégis miért ezen fazonok találnak meg mégis? Miért kukázod egy pillanat alatt a kép alapján tévesen megítélt pasit és a való életben miért nem?

odamondó 2017.03.30. 09:24:15

Egész poszt helyett berakhattad volna a Belga - Az a baj videóklipjét. Tökéletes példa vagy.

orient 2017.03.30. 09:24:17

tobbseget megertenem, de 8. pontot nem. Csak mert valaki oltonyos nem fog tozsderol beszelni, meg gourmet etterembe jarni. Sot a nagy uzletemberek altalaban a klise tapados farmerben jarnak bulizni es lazacsavonak akarnak tunni munkan kivul. Az oltonyos (legtobb esetben) inkabb a regivagasu, tradicionalisabb vonalat kepviselik sokkal inkabb mint az uzletembert. Pont ez az a reteg aki bevallhat hossabb tavu kapcsolatra is. Ha pedig nincs megfelelo ruhad hozza csak farmer meg sprtcipo akkor be kell szerezni. Szinhazba es mas ertelmes programokra nem megy az ember sportcipoben. Vagyis mennek de az tenyleg eleg tre, hogy a szavaiddal eljek. :) Csak velemeny, moderald ki ha akarod...

firg_firg 2017.03.30. 09:24:19

Egzotikus helyen keszult nyaralos szelfi akkor maradhat? Van penze utazni = gazdag + nyitott + kozmopolita

urga 2017.03.30. 10:16:15

könnyesre nevettem magam az írásaidon :D

(egyébként meg: biztos van célközönsége a napszemüveges, autós, szörfös, .. képeknek is, csak nem Te vagy :)

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.03.30. 10:16:19

TÁRSKERESŐ HIRDETÉS

Ötvözhetnéd magadban a
Nőiséget meg a bájt,
S az sem baj, ha agyadban van
Néhány fölös Megabyte.

Usenka 2017.03.30. 10:16:41

Pont amit írtál, az a hátrányait sorolja fel ezeknek a "társkeresős" appoknak.
Készen kapsz egy fajta információt, és az alapján messzemenő következtetéseket vonsz le.
Lezársz.
Következmény: "Happy" single
Lehet, hogy Imre például a csapágyboltból teljesen rendben van, vagy öltönyös Ödön sem csak és kizárólag öltönyben futkos, csak lehet, hogy igényes.
Ez egy nőnek, miért gond?

sargarigo 2017.03.30. 10:16:54

Találkoztam ilyen típusú nővel,ma is egyedül él,és fennen hangoztatja,hogy neki a tökéletes férfi kell.Hajrá, sok boldogságot a keresgéléshez-hoppá,közben nyolcvan lettem,sebaj.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2017.03.30. 10:17:00

én pont megfelelek ezeknek a kritériumoknak, nem találkozunk valamikor? :)

pamutpamlag 2017.03.30. 10:17:13

Jó poszt. Az olvasóknak rögtön érthető, hogy miért vagy egyedül.
.
Igen, a hiba benned van.
Szerintem ha nem változtatsz a gondolkodásodon, akkor ilyen hozzáállással max kúrópajtid, vagy pár hónapos / éves kapcsolatod lehet, de egyebed nem. Az idő pedig feletted is könyörtelenül elszáll, és az általad az öltönyért, napszemüvegért, sapkáért és hasonló érdektelen dolgokért lesajnált férfiaknak már rég szép, szerető, boldog családja lesz, amikor te még mindig egyedül, kissé megöregedve macskázol.
.
Bocs.
És igen, férfi vagyok. És igen, van napszemüveges, sapkás, öltönyös fotóm. És nem mellesleg családom.

Swind 2017.03.30. 10:17:24

Szinte minden képtípust kizártál, maradt az igazolványkép :) Kompromisszumot hajlandó vagy kötni? Mi a helyzet az autóvezetős kép helyett, egy luxusyahctot vezető képpel, háttérben Portofínóval? Jöhet, vagy az is valami n-no kategória? :)
Sok szerencsét kívánok neked a pártaláláshoz :))

sic! 2017.03.30. 10:17:34

Még gázabb, amikor a gyereke szülinapi képét teszi fel - persze nem azért gáz, mert gyereke van, hanem azért, mert nem tartja tiszteletben a gyereke privacy-ját...

wannabebiker · wannabemotoros.blog.hu 2017.03.30. 10:17:43

Pont azt akartam kérdezni, végigolvasva ezt a kiváló jellemrajzot a szerzőről, hogy most akkor mit is akar. De látom, az utolsó bekezdésben azért próbálja árnyalni a képet. Kicsit olyan ez az írás, mint amikor a gyerek nem éhes, és csak turkálja a finomabbnál finomabb falatolat.

nnnnnnnn 2017.03.30. 10:17:46

nekem az ilyen idióta nőkkel van tele a tököm mint a posztoló

Katemi 2017.03.30. 10:18:35

Rendkívül jól szórakoztam a blogod olvasása közben, remek a humorod és a stílusod, meg persze a felvázolt helyzetek/karakterek bemutatása is találó. Az biztos, hogy nem vagy egyedül a véleményeddel, én is kb. ezeket fogalmaztam meg magamnak a férfiak ismerkedős stratégiáival kapcsolatban. Kiegészíteném még a "rögtön kuka" kategóriát azokkal, akik úgy gondolják, hogy egyből ráugrik minden nő, ha a nemiszervéről készített fotóval próbálja meg bemutatkozásként elkápráztatni... (és nem szexpartnerkereső oldalon természetesen, bár szerintem még ott se lenne utolsó szempont az illető többi része.) Az is érdekes, amikor valakiről kizárólag haverokkal, buliban fotó van, amiből nem derül ki, hogy melyik is ő, (általában a legvállalhatatlanabb külsejű) csak azt nem értem, hogy az ilyen hogy gondolja, hogy személyes találkozáskor nem fog kiderülni, hogy nem ő a magas, kékszemű, jóképű a képről, hanem a kicsi, pocakos, kopaszodó, szemüveges, lófogú? Azért szerintem működik a természetes szelekció, mert az autóval, kigyúrt testtel pózoló macsók mindig megtalálják a hozzájuk illő csücsörítős, műkörmös, egyszerű gondolkodású ámde nagymellű, kissé anyagias párjukat.

muzzzy a.k.a. etil alakulat 2017.03.30. 10:18:44

Tehát unalmas vagy, nem tudsz rendesen felöltözni, saját megítélésed szerint is sokszor derül ki, hogy szarul választasz, de azért ítélkezel mások fölött :D *swipe left*
(én az öltönynél magamra ismertem, csak hogy vmi konstruktív is legyen a hozzászólásban)

mpl 2017.03.30. 11:04:37

@keri bredsó:
Kedves Erika!
Nyugtalan eddig sem voltam, csak leírtam, amit gondolok.
A nevem, itt és most nem fontos, nem is fedném fel, más körülmények között bármikor.
Mivel nem vagyok sem köz-, sem blogíró, nem is fontos.
Egyébként büszkén viselem, kivéve tán a Lajost (l) de az meg apámról maradt rám...:-)
És ha elolvasok néhány hozzászólást, nem érzem szükségesnek, hogy a frusztrált férfitársak között a nevemmel szerepeljek...van, ahol szeretek rejtve maradni.
Bízom benne, hog ymegérted

urga 2017.03.30. 11:04:44

Én ugyanígy válogatnék a fotók alapján, mint a cikkíró (de szerencsére nem kell, mert van családom. Vagyis: van remény! :)

odamondó 2017.03.30. 11:04:58

@orient: erről az előítéletéről annyit, hogy amikor társkeresőztem kb csak póló meg farmer fotóim voltak fent. Csak gourmet étterembe járok :)

Azalatti kaját otthon is meg tudom főzni magamnak.

jeriko 2017.03.30. 11:05:10

" 0,3 másodperc alatt hozok ítéletet, és szakítom meg a kapcsolatot bárkivel, akivel az említett kapcsolat még létre sem jött. És mindezt csupán egyetlen fotó alapján. "

Ha párt is szeretnél találni, nem csak válogatni, egyszer-kétszer próbáld ki, hogy fénykép nélkül ítélsz.

Raptor1 2017.03.30. 11:05:34

Szerintem a blog jól összefoglalja a hibák egy részét, sajnos egy idő után véleményem szerint túlzásokba is esik. Előjött a sok csalódás okozta frusztráció a szerzőből. Sok hülye pasi van az biztos. A cím talán nem megfelelő. Mert ez annyira egy emberről szól... jobb lett volna azt írni. "Mi nem kell nekem." a válasz is egyszerű: senki...
Ahogy önmagát irónikusan jellemzi valóban, egy nagyon komplikált csaj a szerző. Fel a fejjel! Jönnek még jobb idők!

trhd 2017.03.30. 11:06:04

Röhejes a cikkíró a maga tipikus "magyar fikázás" szellemiségével. Az öltönyös fóbiája mellett még jó példa az is, ahogy a "félmeztelen" fotókat fikázza... nyilván azért, mert mindig is gondja lehetett a saját súlyával, kövér lehet, mivel persze nincs megelégedve és ezt kivetíti azokra (fikázással), akik tesznek a saját testük szépsége és egészsége érdekében.

Nincs szebb látvány, mint egy arányos, egészséges, mindenféle torzításoktól mentes emberi test.

S aki ezt megmutatja, az jelzi, hogy az egészséges életmód számára fontos, hasonlóan elvárja leendő partnerétől, és ez így van rendjén.

Ennyi a titok. Tehát a cikkíró nyugodtan csak lépjen túl ezeken a fotókon, mert úgyse lenne esélye ilyen partnert találni.

para_noir 2017.03.30. 11:07:03

Én nem értem az egészet. Az internetes társkeresés elvileg nem egy nagyon hosszú műfaj, ha mégis hosszú, akkor baj van az emberrel, mert valami nem stimmel, ha nem kel el. Aki erről a folyamatról nekiáll blogolni, az előrevetíti, hogy ez egy hosszabb folyamat lesz, ergo vagy nem is keres párt a neten, csak egy jó témát talált a blogoláshoz, vagy eleve rosszul áll neki a dolognak, és predesztinálva van a kudarcra, mert nem számít rá, hogy záros időn belül sikerrel jár. Esetleg a sérült, hiányos önértékelés tuningolása lehet a háttérben. A jelent posztban leírt dolgok szórakoztatóak ugyan, de a gyakorlatban sima előítéletek, egy béna, sablonos képet (nem mindenki fotóművész, vagy tanult self-sales-es :) ellensúlyozhat egy jó szöveg, egy imponáló végzettség, pár másik, jobb fotó, vagy a béna fotóból is előtörő kisugárzás. Szóval azt hiszem, hogy mi itt valami kézműves Cosmopolitan hommázs áldozatai vagyunk, feltételezem, hogy a blog célja csupán a blogolás élvezete, az írói véna megmutatása, vagy simán az unaloműzés. A társkeresésre vonatkozóan pedig az a személyes tanácsom, hogy kompúter off, és ki a való világba, ahol nem, nem csupán a diszkó és a könyvtár van.

The Jewish Knight 2017.03.30. 11:07:30

1. Írt egy csaj az egyik Youtube videó alá kommentet.
2. Megnéztem a profilját, írtam neki, majd elhívtam randira.
3. Egy Meki előtt találkoztunk, s elmentünk 1 órát sétálni. Hazafelé elkísértem a kollégiumba, s mert esett, kölcsönadott egy esernyőt.
4. A második randin visszaadtam az esernyőjét.
5. 3 hónap múlva összeköltöztünk egy olyan albérletben, ahol a másik két szobába is laktak.
6. 1 éven belül saját albérletbe költöztünk.

Ez volt lassan 8 éve. Már van egy szép gyerekünk, hamarosan jön a második. Nem értem, ebben mi olyan nehéz. A legtöbben abba a hibába esnek, hogy lebecsülik önmagukat, vagy éppen a szőke herceget várják fehér lovon. Egyik sem jó. Sima emberek vagyunk, nem olyan nagy dolog a párválasztás, csak normálisan kell felfogni.

2017.03.30. 11:07:39

hahaha a nők 99%-a napszemüvegben pózol a társkeresőkön. KeriBredsó nézzen tükörbe :-)P

Swind 2017.03.30. 11:07:58

@keri bredsó: Kedves Keri! Köszönöm, énis szeretem ezt az autómat. Egyébként, nem társkeresőhöz készült az avatár, hanem autós blogokhoz :)

elemes 2017.03.30. 11:08:37

Legalább egy kis empátiával olvasva a pontokat teljesen érthető mindegyik, még ha nem is tudtad megfogalmazni, hogy pontosan *miért* óvakodsz az öltönyben pózoló vagy az aktivitásukkal dicsekvő pasiktól. Nem a te komplexusod, hanem a másik ember komplexusától való óvakodás.

Viszont: legalább egy kis empátiával nézve az itt kritizált a fényképeket, meg lehet látni mögöttük is az embert :-)

A "társkereső" oldalaknak szerintem ez a legnagyobb gondja -- ott nem lehet megismerni a profilkép mögötti embert. Sokkal esélyesebb, ha az emberfia csatlakozik néhány "nemtárskereső" de persze csoportos elfoglaltsághoz, amihez van kedve, és (ha van elég esze, nem kezd azonnal partnerekre vadászni), ott gyöngyfűzés, sziklamászás, lengyel művészfilmek megvitatása, öregotthonok kulturális programszervezése, momentumos aláírásgyűjtés vagy akármi közben megismer egy pár embert annyira, amiből akár kapcsolat is kikerekedhet.

Egéridomár 2017.03.30. 11:23:15

:D Ha irónia akart lenni az eredmény, amit blogba oltottál, 5-ös.
Mert ha nem, akkor megállapítható, hogy neked nem jönnek be a férfiak. Vagyis egy elenyésző szelete az emberi hímeknek talán, de az olyan, mint a 90 éves szúrósbajszú aggszűz vaginája. Sokan elhiszik, hogy létezik, de élő ember még nem látta...

#szájbergyerek# 2017.03.30. 11:23:27

Nehezen tudom eldönteni, hogy most egyszerűen csak trollkodsz vagy komolyan is gondolod a mondanivalódat.
Mondjuk mindegy is, mert nőnél sosem az számít, hogy mit mond.

urga 2017.03.30. 11:23:39

@para_noir: "A társkeresésre vonatkozóan pedig az a személyes tanácsom, hogy kompúter off, és ki a való világba"

Én is ezt tanácsolnám.

octy 2017.03.30. 11:24:46

Úgy tűnik, a szerző nem bírja a kritikát, ez esetben viszont komolyan meg kellene fontolnia, kell-e neki blogolni...? Mert ez ezzel jár.

Kedves Szerző! Amikor azzal vágsz vissza hogy férfi létére valaki elolvasta a blogot, azt nem teljesen értem. Nem férfiaknak írtad? Az más megvilágításba helyezné a dolgokat...

Előfordulhat, hogy a férfiak azért tévednek ide, mert szertnék vagy jobbá tenni kapcsolatukat (végeredményben a nő kedvében járni) vagy azt nyújtani a nőknek, amire tényleg szükségük van, ha eddigi sikertelen párkeresésük esetleg pont olyan dolgokon bukott volna el amit itt találnak meg leírva (megint csak a nők kedvében járás).
Ez miért baj?

Amit ide leírtál, abból egyrészt kiderül, miért vagy szingli, másrészt az én saját, évekkel ezelőtti párkeresős időszakomban történt, értelmezhetetlen női viselkedések, húzások okára is - részben - magyarázatot ad.

Tanulságos.

A csapágyboltos utalás pedig különösen ciki, mert ebből is az látszik, hogy nagyon válogatós vagy és sajnos le is ragadtál a válogatásnál, a következő éveket ezzel fogod tölteni. Közben meg adott esetben lehetne egy csapágyboltos férjed aki imád, tenyerén hordoz, nagyszerű apa, igazi társ a mindennapokban (ezt még nem is tudod, mennyir fontos az életben és a kapcsolat összetartása szempontjából!) Esetleg olyat tesz veled az ágyban, amit az álomlovag sosem fog, mert ő álomlovag, neki jár a női kényeztetés és csak annyi dolga van, hogy hagyja. Ez a hülye "csak Imre a csapágyboltból" meg lehet, hogy a Te gyönyörödet fontosabbnak tartja a sajátjánál - van ilyen is, tudtad?

Örök kérdés, hogy a rendes pasik miért vannak mellőzve... Hát részben erre is választ kapunk itt. Legalábbis a kiváltó hozzáállást látjuk.

para_noir 2017.03.30. 11:25:18

@The Jewish Knight: Totálisan igazad van. Minél hosszabb ideig műveli valaki a társkeresést, annál többet finomítgat a szűrőjén, és a végén már egy idealizált álomképet kerget, a kudarc garantált, mert ez a kép nem egyeztethető össze a valósággal. Közben meg szó nincs arról, hogy valahol vár minket az egyetlen igaz, tízezernyi igazi van, csak fel kell egyet szedni, és felépíteni egy működő, tiszteleten, szereteten alapuló kapcsolatot. Aki tényleg párt akar, az elmegy valami közösségbe, ahol ismerkedhet valódi emberekkel, lehet ez sportklub, kutyafuttató, filmklub, túraegyesület, kb bármi, csak tenni kell a dolgokért, mert a swipe jobbra-balra nem olyan, amiből sok értelmes sül ki, hacsak nem ingyen numerára hajt az ember (volt kollegám rekordja egy hónap alatt hat ágyba vitt tinderes kiscsaj, és a csávó csóró, telepi suhanc módjára öltözik, és sutyerák szövege van, szóval működhet a dolog, csak a szerző valszeg nem ezt akarja)

octy 2017.03.30. 11:25:24

Úgy tűnik, a szerző nem bírja a kritikát, ez esetben viszont komolyan meg kellene fontolnia, kell-e neki blogolni...? Mert ez ezzel jár.

Kedves Szerző! Amikor azzal vágsz vissza hogy férfi létére valaki elolvasta a blogot, azt nem teljesen értem. Nem férfiaknak írtad? Az más megvilágításba helyezné a dolgokat...

Előfordulhat, hogy a férfiak azért tévednek ide, mert szertnék vagy jobbá tenni kapcsolatukat (végeredményben a nő kedvében járni) vagy azt nyújtani a nőknek, amire tényleg szükségük van, ha eddigi sikertelen párkeresésük esetleg pont olyan dolgokon bukott volna el amit itt találnak meg leírva (megint csak a nők kedvében járás).
Ez miért baj?

Amit ide leírtál, abból egyrészt kiderül, miért vagy szingli, másrészt az én saját, évekkel ezelőtti párkeresős időszakomban történt, értelmezhetetlen női viselkedések, húzások okára is - részben - magyarázatot ad.

Tanulságos.

A csapágyboltos utalás pedig különösen ciki, mert ebből is az látszik, hogy nagyon válogatós vagy és sajnos le is ragadtál a válogatásnál, a következő éveket ezzel fogod tölteni. Közben meg adott esetben lehetne egy csapágyboltos férjed aki imád, tenyerén hordoz, nagyszerű apa, igazi társ a mindennapokban (ezt még nem is tudod, mennyir fontos az életben és a kapcsolat összetartása szempontjából!) Esetleg olyat tesz veled az ágyban, amit az álomlovag sosem fog, mert ő álomlovag, neki jár a női kényeztetés és csak annyi dolga van, hogy hagyja. Ez a hülye "csak Imre a csapágyboltból" meg lehet, hogy a Te gyönyörödet fontosabbnak tartja a sajátjánál - van ilyen is, tudtad?

Örök kérdés, hogy a rendes pasik miért vannak mellőzve... Hát részben erre is választ kapunk itt. Legalábbis a kiváltó hozzáállást látjuk.

Melee 2017.03.30. 11:32:05

Erika, javaslom döntsd el, hogy keresni akarsz, vagy találni.
Egyébként találkoztam már olyan esettel, hogy valaki jobban nézett ki 3D-ben mint 2-ben.

LFather 2017.03.30. 13:03:49

Érdekes, hogy majdnem mindenki ekézi a poszt íróját, én egy kicsit álszentségnek tartom ezt. Nem az a kérdés, hogy mi magunk tudunk/akarunk-e azonosulni azzal a perspektívával, melyből a bloggerina nézi a világot, hanem hogy értjük-e a miértjét. Bloggerina nem azért nézi így a világot, mert kövér, vagy mert fóbiái vannak, vagy mert degenerált. Ha mindenki őszinte magához (az sem egyszerű ám), akkor bizony mi magunk sem sokkal másképp döntjük el, hogy valaki tetszik, vagy nem tetszik. Talán Bloggerina túl fiatal (nem feltétlenül az évei számára értem) és később magasabb szintű összefüggéseket is figyelembe fog venni, de ha nem, akkor sincs baj. Én magam is egy randioldalon ismertem meg a feleségem és egyben gyermekeim anyját, hasonló módon válogattam, mint ezen poszt írója, még ha nem is ennyire lesarkítva-leszűkítve, kissé szélsőségesen véve a kritériumokat. Én csak sok sikert és szerencsét kívánhatok neki, mert az ember inkább tűnjön kissé válogatósnak, mint hogy megalkuvó legyen és esetleg olyannal kösse össze az életét, aki mellett ha felébred reggel, nem mosolyra fordul az arca, hanem... semmilyenre. Nyilván persze, az öltönyös is lehet sudribunkó, a gyúrósgéza meg lehet, hogy kisujjal vitte át a bölcsészkart, de annyi ideje/pénze/kedve a világon senkinek nincs, hogy mindenkit "kipróbáljon", másrészt pedig a nagy számok törvénye azért itt is játszik. Szakmai kifejezéssel élve: Folyamataot nem építünk kivételekre. :)

martineden 2017.03.30. 13:04:25

,,Mert amíg valaki sapiban egy hűdemenő, laza csávó" ...,,Sapkás fotó jelentése: a) A pasi kopasz, és nagyon nem áll jól neki. b) Valami rendkívül amorf fejformával rendelkezik. c) A koponyája 3/4 része teljesen hiányzik."..csak nekem tunik ugy, hogy itt ellnetmondasz onmagadnak? Vagy szerinted hudemeno, ha valaki kopasz,amorf fejformaja van, illetve hianyzik a koponyaja 3/4 része?

martineden 2017.03.30. 13:04:28

@Raptor1: ,,jobb lett volna azt írni. "Mi nem kell nekem." a válasz is egyszerű: senki.."...ez igy ertelmetlen.Gondolom igy akartad irni. Mi (Ki) kell nekem? a valasz :senki.

Lyloo 2017.03.30. 13:05:40

A kifogások többségét megértem, de annyit azért árnyalnék rajta, hogy nálam akkor esnek ki ezek a kategóriák, ha csak és kizárólag egy fajta képei vannak. Sok a kompenzáció ezeken a platformokon, biztos vagyok benne, hogy a nők fotói is hasonlóan kategorizálhatók.
Hozzátenném, szerintem te már túl profi vagy az egyedüllétben és nem egy megmentőre vársz, akivel AKÁR le is lehetne állni, hanem akkor már tényleg olyanra, aki pozitív változást hoz az életedben. Rengeteg pasival lehetne elkezdeni járni "miért ne" alapon, de erre nincs mindenkinek szüksége. Aki fikáz, hogy válogatós vagy, valószínűleg ezt a részét nem érti.

Egyébként talán a cím arra vonatkozhatna, hogy neked mi nem kell, de megértem a kattintások érdekében a túlzást :) pl. a 9-es kategóriával nem értek egyet, nekem pont, hogy tetszik, ha nem csak a tv-t kapcsolgatja és nem három szögből van szelfije az ágyban fetrengve. De én mondjuk el is mennék vele adrenalin függeni alkalom adtán, nem mindenkinek kötelező.
Számomra a testépítés/edzés is belefér, ha normálisan látszik egy RUHÁS képen valakiről, hogy fitt. Mivel én is figyelek rá, de amint félmeztelen izmos pózolós kép van, kuka. Ezzel sincs baj, mert majd megtalálja rá a keresletet egyébként. :)

Még azt hozzátenném, hogy a leírások is nagyon tanulságosak. Olyan érzelmi sérülések jönnek már ott ki, hogy siralmas :D Szerencsére a női oldalt nem látom, kemény dolgok lehetnek ott is.

Gazz 2017.03.30. 13:39:55

Ezután a blogbejegyzés után remélhetőleg sosem kerülsz abba a helyzetbe, hogy csapágyat kelljen venned. :-)

LFather 2017.03.30. 13:40:34

Még egy, kissé offtopic: Valaki itt írta, hogy a félmeztelen fotók igényességről árulkodnak. Lószart, a félmeztelen fotók pont arról árulkodnak, amit Erika leírt. Én magam is gyúrok (szándékosan nem testépítést írok, mert az egy életforma, de nekem van rendes melóm :D ), de sosem fordult meg a fejemben, hogy bárhová is félmeztelen fotót tegyek fel. Az utcára sem megyek ki olyan felsőben (gyúróstrikó, elasztikus/feszülős póló), ami arra hivatott, hogy demonstrálja kidolgozott felsőtestem, mert saját magam miatt sportolok, nem a szomszédnak, vagy az utca népének. Engem a feleségemen meg a háziorvosomon kívül félmeztelenül legfeljebb strandon láthat valaki, akkor is csak ha vízben vagyok, vagy napozok. Szóval a lényeg, hogy Erika kritikusai közül jónéhány kommentelőnek is vannak zűrök a fejében... :)

bati67 2017.03.30. 13:40:37

Egy kis pontosítás: a 30 éves Dáciák delfinSZÜRKÉK voltak! :-)

2017.03.30. 13:41:22

@The Jewish Knight: kábé ennyi. Egy szűzlánynál még megértem, hogy válogat kislányos szempontok alapján, mert az első fontos, hogy tökéletes legyen (úgyse lesz), de egy felnőtt nőtől elvárom, hogy ne arra fókuszáljon, amit nem szeretne egy férfiban, hanem arra, amit kedvel, kíván, akar. A megoldást kell keresni, nem a problémákat, mert ha csak azt sorolja a posztoló, hogy milyen faszikat nem szeretne, akkor nem is fogja azokat megtalálni, akiket keres, hanem csak azokat akiket el akar kerülni. Ebből születhetnek viccesnek szánt posztok, meg lehet látványosan vekeregni, hogy "jaaaj, de kéne már egy pasiiii", kelteni a szimpátiát magad iránt, figyelmet vonzani, de ebből nem lesz kefe, kupakolás, hegesztés.
Sok nő csak időtöltésként, ego-növelés céljából van fenn társkeresőn, udvaroltatnak maguknak, háremet gyűjtenek szárazbarátokból, akik legyezgetik a hiúságukat...

@fidesz maszop dk egykutya: igen, az Az a baj nekem is eszembe jutott

csak maradjon igy 2017.03.30. 13:41:30

Bakker! Te annyira eloiteletes vagy, h az mar vonzo :D

Gazz 2017.03.30. 13:41:42

@keri bredsó: Nagyon laza neved van, sokkal jobb mint a lófejű neve magyarítva.

para_noir 2017.03.30. 13:42:10

@keri bredsó: ezt ki se rakd feltétlen, de elárulom, azért olvassák, mert az index kirakta :))) Ránéztem a posztjaid látógatószámaira, hát ötven alattiakat láttam, szóval érdemeidet nem bagatellizálva, de az a helyzet, hogy a mostani 17 ezres kattintásszám a címlap miatt van, nem azért mert a férfiak ezt vagy azt akarnak olvasni tőled, vagy mert tanácsokra várnak. Kikerültél főoldalra egy jó címmel és jó írással, lehet, hogy ez volt az első és az utolsó :)

GabikA 2017.03.30. 13:42:27

"Jó pár tévedés, rossz kapcsolat, átverés, dráma, kishalál, nagyhalál és vagy 1200 pocsék randi után felhatalmazva érzem magam, hogy osszam az észt."

A kislany felebred a faszporgettyun toltott evek utan, hogy kellene csalad, es elkezd kapkodni. De meg mindig a feher lovon jaro herceget varja. (Ja az sem jo, mert allatos kep es a sisak eltakarja az arcat.)

BobAlice 2017.03.30. 13:42:44

Az utolsó két pont kakukktojás, azért zárod ki előre, mert magadban lerendezed, hogy esélyed sem lenne. Pedig ha az alacsonyabb mérce nem válik be, akkor érdemes a magasabbat megcélozni, még ha ahhoz neked is tenned kell. Ha nem hip-hop fazonos pasit akarsz, akkor nincs tornacipőben tipegés.

#szájbergyerek# 2017.03.30. 14:06:37

@octy:
Azt azért nem hinném, hogy bloggerina a férfiak életét szeretné megkönnyíteni ezzel a poszttal. :)
Tulajdonképpen ő az n+1. nő, aki leírta, hogy mi, miért nem jó.

LassúGabi 2017.03.30. 14:19:38

@keri bredsó: Az egy W210-es, a Mercedes egyik nagy szégyene! :-D

Egy Hun Hunniából 2017.03.30. 14:19:40

Annak a hajósnak aki nem tudja hova akar eljutni, mindegy milyen irányból fúj a szél...
Ja hogy most már szél sem kell a haladáshoz? Na ezért vagy még jobban elveszve! :-)

LassúGabi 2017.03.30. 14:19:42

@bati67: Viszont abban megegyezhetünk, hogy fostalicskák! :D

pamutpamlag 2017.03.30. 16:30:21

@nem.vagyok.en.keri.bredso:
Tévedsz abban, hogy magamra venném. Már csak azért sem, mert nem társkeresőztem soha (ami sem nem dicsőség, sem nem szégyellnivaló, egyszerűen tény).
.
Tágabban viszont úgy értelmezhető, hogy a férfiakról, illetve férfiaknak szól a poszt. Mivel én is az vagyok, ezért gondoltam úgy, hogy reagálok, leírom a véleményem egyrészt neked, másrészt az oldal olvasóinak. Amiből talán láthatod, hogy nem olyan egyszerű a világ, ahogy bemutattad (értsd: nem a profilfotók döntik el, milyen ember van a fotók mögött).
.
Még tágabban pedig rólad szól a poszt. Arról, hogy te mit gondolsz, milyen indikátorok, értékek alapján válogatsz.
Erről is írtam a véleményt, ami ugyan nem túl kellemes, de egyrészt vállalom, másrészt másokéval egybecseng, harmadrészt ha megfontolod, előrébb juthatsz.
.
Abban egyetértek, hogy nem mindegy, milyen képet mutat magáról az ember a külvilág felé, főleg egy olyan érzékeny szituációban, mint a társkeresés, épp ezért érdemes odafigyelni az ilyesmire. De amit leírtál a posztban, az egyszerűen túl sommás.

Swind 2017.03.30. 16:30:37

@LassúGabi: w208-as. (más néven clk) A w210 pedig csak akkor szégyen, ha jó kelet európai szokás szerint ridegen tartod és nem költesz a szervizelésre, illetve "józsi szereli a sufniban".

2017.03.30. 18:49:39

@nem.vagyok.en.keri.bredso: milyen édes vagy, hogy mindenkit "kedves xy"-nak szólítasz! A napszemüveges pózolás mögött az a szándék áll, hogy mégse kelljen megmutatnia önmagát, mert az kiszolgáltatottá teszi, hisz ő csak egy félénk nebántsvirág, vagy annak akar látszani. Pasiknál lehet félelem vagy macsóizmus. A netes társkeresés totál kudarcos történet - jelentem ki sok sok év tapasztalata alapján, úgy, hogy voltak nagyon jó kapcsolataim is onnan. De sokkal esetlegesebb, mint az életben találkozás.

takacsgabor 2017.03.30. 18:50:12

Erika, nem azért öngól, mert foci, hanem mert jól meg akartad firkálni a férfiak nagy részét, hogy már ugyan már milyen végtelenül sablonosak vagyunk, eközben épp magadról sikerült kiállítani a "butuska liba" bizonyítványt. Durván...

És ne legyenek illúzióid, csak azért olvastuk el, mert munkaidőben akad pár percünk lazítani, és valaki úgy gondolta, hogy kapsz egy Index címlapot.

És csak azért nem szedem miszlikbe a beauty face által felpimpelt facebook profilképeidet, mert úriember vagyok.

2017.03.31. 08:17:00

A poszt többet elárul a posztolóról, mint az általa cikizni kívánt férfiakról.

Paperjam 2017.03.31. 08:19:10

Jó volt ez a poszt, elég jól visszatükrözi a mai hülyeséget - mindkét oldalon - játsza itt mindenki a hülyét, elég megnézni facebookon, tinderen, stb. - jaj, mindenki mennyit utazik, extravagánsnak hiszi magát, fényképezi a hamburgerét, mintha ez legalábbis nagyon nagy szám lenne, közben csak eszi mindenki, amivel tömik a fejét a neten, a tv-ben..De hol van az egyéniség...10 csajból is 9 ugyanazokat az elcsépelt fotókat tölti fel. Álomvilágban éltek, sztároknak hiszitek magatokat, közben csak bohócok vagytok ebben a szánalmas fogyasztói parádéban, eltúlzott igényekkel, aztán rájöttök, hogy mennyire üres ez az egész (remélhetőleg) és lehet, hogy inkább a valós értékekre kezdtek el figyelni.....

para_noir 2017.03.31. 11:27:04

@Paperjam: Kovács Ákos személyesen? :)))))))))))))))))))))))

Sele Burdi 2017.03.31. 11:27:29

@nem.vagyok.en.keri.bredso: Lasz@rod az Idexet vs posztot irsz rola??? :)))
"Ahogy anyukám szokta mondani: mindenkinek az igazságtól törik be a feje." A valaszaidbol kovetkeztetve, hat...nem kicsit verzik a Te fejd is:)

2017.03.31. 21:42:16

@para_noir: haha nálad a pont !!!! riszpekt

MutánsJane 2017.04.01. 17:06:11

Kedves poszter, ha elsősorban azzal vagy tisztában, mit nem akarsz, már egy jó kiindulópont. A lényeg, hogy nem szabad itt leragadni, hanem elmélázni a kérdésen, hogy "akkor viszont mit akarok?". Ha nem erőlteted, magától be fognak ugrani a válaszok, amelyek természetesen kizárólag csak rád tartoznak. A "mit akarok" kiderítése során egyáltalán nincs szükséged semmiféle önkorlátozásra. Viszont, ha esetleg elfogadsz még egy tanácsot: annak kiderítésére, hogy milyen kapcsolatban éreznéd magadat a legideálisabban (legboldogabban), legalább akkora szellemi energiabefektetéssel törekedj, mint a számodra ideális partner tulajdonságainak számbavételére. Sőt, jobb, ha a fenti sorrendben fogsz hozzá. Arra az esetre, ha kicsit zavaros lettem volna, újra megfogalmazom: 1. milyen kapcsolatban érezném magamat legjobban. Vagyis milyen típusú kapcsolaton belüli személyes és szexuális interakciótól érezném, hogy kapcsolattal jobb az életem, mint kapcsolat nélkül. 2. milyen személyiségbeli és külső tulajdonságok vonzanak a legjobban. Pl. lassú vagy gyors gondolkozású / mozgású, elmélyült, vagy nem annyira elmélyült gondolkodás, stb. Sőt, ami még jobb: mi az a, mondjuk különben a többség által negatívnak tartott tulajdonság, amiért te személy szerint viszont kimondottan odáig lennél. Külső: érdemes kezdetben típusokban gondolkodni: mittomén, van pl. a vékony, csupa ideg típus, ami egy szélsőség, természetesen az átmeneti típusokból vannak a legtöbben. Ha te is utóbbiak közül szeretnél valamilyet, akkor próbáld meg az egyes típusokra jellemző tulajdonságok számodra ideális arányát meghatározni. Tudom, hogy ezért a hozzászólásért rengetegen le fognak engem hülyézni, de nem érdekel. Neked remélem, legalább egy kicsit tudtam segíteni, és nem írtam kioktató stílusban, ha mégis, utólag is elnézést kérek.

J.W. Booth 2017.04.01. 22:30:32

én annyiban megértem a posztolót, hogy a felsorolt sztereotípiák igen irritálóak lehetnek. Főleg, ha nem önazonos a környezet, hanem megjátszott, beállított pózolás az egész.
Márpedig legtöbbször az. Aki ért hozzá, az viszont le tudja venni, hogy ki a

Amit hiányoltam, az a kismacskát vagy cukinak szánt állatot a kezében tartó emberek fényképe.

Lolly_tmua 2017.04.03. 14:49:33

Tinderezés közben a te posztod jutott eszembe, már sírok a nevetéstől :D köszi az írást és csak így tovább

Segna 2017.09.15. 17:32:41

Egy másik és másik és másik cikkecskédtől jutottal el ehhez a cikkhez, és érett meg bennem az elhatározás, hogy kommentelek...
(ja tudom, a csúnya filmsztároktól indultam... maximálisan egyetértek)
Imádlak. Komolyan. Nehogy abbahagyd! Ha megtaláljátok egymást életed mézével és elköltözöl ebből a segglyukból, akkor se! Léccíí! akarom a kalandjaidat az ötkerből..
A kommenteken meg besírtam! Mindig rácsodálkozom, hogy az emberek jó részének mennyire nincs humorérzéke, és mennyire nem ismeri fel az iróniát, a túlzást stb.
és persze milyen könnyen ítélkeznek.. remélem nem veszed magadra őket!
süti beállítások módosítása