Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy harmincas szingli keserédes kalandjai.

Nem vagyok én Keri Bredsó

Nem vagyok én Keri Bredsó

Az 5 legkevésbé szexi pasi, akit mások nagyon is annak tartanak

2017. szeptember 14. - nem.vagyok.en.keri.bredso
Gyakran megjegyeztem már, hogy a hírnév a legjobb plasztikai sebész. Ez férfiakra és nőkre egyaránt igaz. Ha van egy kis felhajtás valaki körül, villognak a vakuk, és a csapból is ő folyik, hajlamosak vagyunk félistennek, de minimum irtó szexinek tekinteni akkor is, ha valójában pont annyira csábító, mint a szomszéd Sanyi, akiről azt sem tudjuk biztosan, hogy az elsőn lakik vagy a magasföldszinten, annyira jelentéktelen figura. Persze az is lehet, hogy Sanyi nagyon is szívdöglesztő, de mivel ő csak Sanyi az elsőről (vagy a magasföldszintről?), eszünkbe sem jut jobban szemügyre venni.
Az alábbi listát azokról a manapság “divatos” férfiakról állítottam össze, akik szerintem sosem kerültek volna tinilányok hálószobafalára, sem anyukák titkos ábrándjaiba, ha kispesti víz-, gáz-, és központifűtés-szerelőként élik életüket. A lista szigorúan szubjektív, és gonosz.
5. Tom Hardy
40128371d3b254293ebad478fc631796.jpg
Jelenleg ő az ügyeletes szívtipró Hollywoodban. Minden egyes nő ismerősöm az ő csókos szájának látványától olvadozik. Nem értem. Képzeljük el Tom Hardy-t, mint BKV-ellenőrt. Épp a 105-ös buszon zötykölődünk hazafelé egy nehéz munkanap után, tele van a hócipőnk az életünkkel, fáj a lábunk, és egy nagymama már negyedjére gurítja át rajta a banyatankját, amikor feltűnik egy ellenőr, aki kiköpött Tom Hardy. Persze mindezt úgy képzeljük el, hogy Tom Hardy nem létezik, csakis Szabó Barnabás BKV-ellenőr formájában, és kurvára nincs nálunk a bérletünk. Na??? Én mondtam.
4. Ryan Gosling
ryan-gosling-212045-1-402.jpg
Bevallom, én Ryan Gosling létezéséről sem tudtam nagyon sokáig. Vagyis tudtam, hogy van az a vakondfejű pasi, aki állítólag szexi, de a nevével nem voltam tisztában. De most komolyan....ő mitől jó pasi? Lássuk be, azért nem egy szépfiú. Viszont nem is annyira ronda, hogy legalább az feltűnjön benne. Szóval nincsenek döglesztő vonásai, sem sármja, sem szexepilje. Ránézek, és elálmosodom. Ryan Gosling egyszerűen dögunalom, na. Képzeletemben egy ráckevei általános iskola alsó tagozatában tanít környezetismeretet és testnevelést. Talán még a kislányok rajonganak is érte, de csak harmadikig. Utána már ciki.
3. Shia LaBeouf
1200px-shia_labeouf_at_the_tiff_premiere_of_man_down.jpg
Miféle név ez? Tudja bárki is, hogy hogy kell kiejteni helyesen? Na mindegy. Szóval Shia LaBeouf úgy néz ki, mint egy ijedt mongúz. Talán az ötből még ő az, aki már annyira idétlenül mutat, hogy látok benne valami vonzót. Egy másik dimenzióban Shia LaBeouf tuti, hogy valami borsodi gyárban hegesztő. Csendes, visszahúzódó, hobbija a darts, az anyjával és két húgával él, nőkkel ritkán ismerkedik, akkor is viszonylag kevés sikerrel.
2. Robert Pattinson
7190d0439d115fbb_robertpattinson.jpg
Uram isten! Mi a fene tetszik a nőknek Robert Pattinsonban? Milyen származású ez a pasas? Miféle nemzet vonásai egyesülnek ebben a rémisztő arcban? Robert Pattinsonnak olyan a feje, mint egy rosszul összerakott puzzle. Mintha csak egymás mellé erőltették volna az arcvonásait. Sosem néznék vele hosszú távon farkasszemet. Egyszerűen rossz ránézni. Szörnyen nyugtalanító érzéseket vált ki belőlem, úgyhogy nem is tudom őt másképp elképzelni, mint András a 4/C-ből, akiről senki sem tudja, mivel foglalkozik valójában, de nem szívesen szállsz be vele egy liftbe. Szabadidejében állatkitöméssel foglalkozik. Valószínűleg bróker, de legalábbis biztos nem rendes ember.
1. Channing Tatum
channing_tatum_july_2015.jpg
Who the fuck is Channing Tatum? Táncos. Modell. Majd színész. Tipikus. Oké értem én, hogy tökéletes a teste, de... nemá! Ha nem Hollywoodban élne, hanem Soroksáron, akkor is így sipítoznának utána a nők? Egy ilyen nagy fejen 6 ilyen aprócska szem is elfért volna, és akkor legalább mondhatnám, hogy érdekes a külseje. Egy rosszul megvilágított szórakozóhelyen az egyik sarokból hesszel minket a nemlétező Channing Tatum kiköpött mása. Szinte már kezdünk bizseregni kisfiús mosolyától, de másnap reggel az éles napfény és a macskajaj felülír mindent, és már tuti nem adjuk meg neki a számunkat. Na ugye. Én szóltam.
Persze most sokan a fejemhez fogják vágni, hogy akkor mégis ki a fene tetszik nekem, ha ezek a srácok nem hoznak lázba? Meg egyáltalán mit képzelek én magamról? Nekem senki se jó? Nem csoda, ha szingli vagyok. Azanyámúristenit! Az igazság az, hogy álmaimban egy vonaton utazom, amikor egyszer csak megjelenik egy orr, ami akkora, mint egy csőszkunyhó, és nem sokkal később belép a kalauz, aki kiköpött mása a nemlétező Adrien Brody-nak. Átnyújtom neki a jegyemet, ő lyukaszt, és amikor visszaadja, összeér a kezünk. Ő meghúzza a vészféket, és kézenfogva belerohanunk egy végtelen búzamezőbe, miközben a nap lehanyatlik a horizonton.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemvagyokenkeribredso.blog.hu/api/trackback/id/tr4312827542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dávid Ladányi 2017.09.15. 17:31:50

Bár ne olvastam volna el.

nikkel odeon 2017.09.15. 17:32:08

Who the fuck is nem.vagyok.en.keri.bredso?

Ez egy nagyon elbaszott poszt. Komolyan. Totál baromság az egész, érdemi infó nélkül. De legalább szarul is van formázva. Na mindegy, megvolt a betevő poszt :P. Máskor azért ilyen esetben inkább nem kéne eröltetni, mert ez nagyon izzadságszagú lett...

egymilliópicikrisztus 2017.09.15. 17:33:23

Igen....a poszt írója pedig mindezt az elhízott herélt kandúrja símogatása közben ötlötte ki,kinyúlt gumijú fekete férfizokniban,és kifakult boxeralsóban ülve a gép előtt.
Mert álmodozni jó,mert álmodozni kell,ha már nincs más.
De a kispesti víz-, gáz-, és központifűtés-szerelők,és a 105-ös buszon a BKV-ellenőrök átnéznek rajta,mint egy lestrapált,maszatos,agyonkarcolt,semmibe néző ablakon. Észre sem veszik, hogy Ő egy mesebeli, elvarázsolt Királylány, aki előtt minden férfinak hódolni kell,mert Ő megérdemli.
És telnek az évek,évtizedek,és senki sem símogatja,dédelgeti a Királylányt,csak a hulló szőrű macskája dörgölőzik hozzá néha....ha éhes,és kiszolgálásra vár.
És néha,amikor széttaposott műbőr cipőjében csoszogva kimerészkedik banyaexpresszét maga után vonszolva a közeli bolt felé,a gyerekek rémülten futnak előle szanaszéjjel.

Segna 2017.09.15. 17:34:01

Miután jól kiröhögtem magam, bevallom, hogy a lelkem mélyén mélységesen egyetértek veled. Ezek olyan tini fiúcskák, Hollywood fiatalság mániájának ránk erőltetett termékei. Majd egyszer, lehet, hogy karakteresek lesznek, de egyelőre nem azok. Na jó, Patinson kivételével. Na, ő karakteres! (Felénk így mondják, ha egy férfi ronda. Ebből következően viszont még akár jó színész is lehet egyszer.)
Én azt nem értem, hogy hol van a közép mezőny? Van 1-2 lássuk be kiöregedőben lévő ikon pl. Clooney, meg A Pitt, de utánuk senki, csak ezek a kora 20-snak kinéző fiúcskák.
hol vannak a középkorú szép pasik?
Pl. nem értem hogy a kedvenc keltám, h hogy nem lett a korosztálya legszexibb pasija??
en.wikipedia.org/wiki/Joe_Flanigan

(talán mert okos, értelmes és túl jó humora van civilben ahhoz, hogy az amerikai 13-17 évesek (marketingesek szerinti) álom-igényeihez lebutuljon...)

Mancilla Pectoralis 2017.09.15. 17:34:14

Ezen most jót röhögtem.Nem mondanám őket ronda pasinak,de sármosnak sem.Nyilván az én fejemet is lehetne dartstáblának használni,de hogy ők miért vonzók számomra sem világos.Azért egy lakatlan szigeten egyiktől sem futnék messzire.(egy év pasinélküliség után)

Lúdvérc 2017.09.15. 17:34:22

Nem szoktam az ilyesmit elolvasni, de ezeken a mindennapi figurákba beleképzelésen jót nevettem. Őket is elhagyja valaki, ők is unalmasak lesznek valaki számára.

flobeer 2017.09.15. 17:34:38

Adrian Brody tipikusan az a ronda ember, aki a pénznek köszönhető, h ki tud nézni valahogy, a sármját pedig a tehetségének es sikerének köszönheti..

Azt ne mondja senki, h Varga Janos villanyszerelőnek ezekkel a vonásokkal bármi esélye is lenne a nőknél, amikor a munkaruhájában, a szerszámosládajaval a kezében baktat a bejárati ajtó felé..

muci 2017.09.15. 17:34:50

Hát, én ezen most nagyon jót röhögtem.
/Nem mindennel értek egyet, persze (Tom Hardyn látszik, hogy Imre)./

"Egy ilyen nagy fejen 6 ilyen aprócska szem is elfért volna" - na, ez nagyon fején találta.:)))

Jancsiszeg1980 2017.09.15. 17:34:56

pont Adrien Brody?? Hahaha! Pont ő, aki olyan mint egy Picasso festmény (arca szemből de az orra profilból)?

hennyke17 2017.09.15. 17:35:05

Nagyon egyetértek! Minden társaságban letépik nagyjából a fejemet, hogy miazhogynemtetszik pedigannyirajópasi. Hát nem. A jó pasi szerintem nem itt kezdődik.

GGy 2017.09.15. 17:35:08

Similis simili gaudet.

Tökönrúgott Feleségek 2017.09.15. 17:35:15

Ha Szabó Barnabás BKV ellenőr kiköpött Brad Pitt lenne, akkor sem lenne fent a tini lányok falán az arcképe és nem olvadoznának érte az érettebb nők :)

sure_shot 2017.09.15. 17:35:46

:D ez a LaBeouf gyerek tiszta proli-sittes forma, pont mint én. tizenkettő-egytucat.
Amúgy értelek, jók a leírások.:)(engem férfiként ugyanígy teljesen hidegen hagy a hypeolt médiasztár nők nagy része, azzal a kitétellel, hogy arra azért mozdulnék, ha van valami szabálytalan, netán tökátlagos vagy csúnya részlet a nőn.

Chiro71 2017.09.15. 17:36:00

Hardy egy igazi alfa állat, akitől minden nő viszolyog egészen addig, amíg Hardy nem dönt úgy hogy megkívánja. Onnantól kezdve a nő - a fenti sorok írója is - engedelmes szexrabszolgájává válik, még azután is, hogy dobta. Gosling valóban túlságosan intelligens és érzékeny egy nőhöz. A többivel messzemenőkig egyetértek.

Lapcsánka 2017.09.15. 17:36:05

:DDDD
Ez igen szánalmas írás volt, minden szempontból.

Moltobene 2017.09.15. 17:36:11

Haha, ezen most nagyon jot nevettem!!! Nekem azert Tom Hardy a Mad Max ota kicsit bejon..a tobbivel egyetertek, foleg Ryan Gosling szexepilje rejtely szamomra..

Dorinda41 2017.09.15. 17:36:17

Teljesen igazad van. Megnyugodtam, hogy nemcsak nekem furcsa, hogy ezekért a semmitmondó pasikért kellene ugrálnom manapság. Sean Connery 80+ évesen kenterbe veri bármelyiket szexisségben.

2017.09.15. 17:36:38

Ez van, teljesen átlagos vagy átlag alatti faszikat hypeolnak, mint szuper szívdöglesztő sztárokat.
Én még Benedict Cumberbatch-t is idevenném. Ő kifejezetten olyan, hogy ha nem a képernyőről ismerné egy nő, mint sztárt, hanem egy egyetemi buliban menne oda egy lányhoz, hogy "szia, megismerhetlek?", akkor a lány kínosan elhúzná a száját, hogy "hihi, neeeem, van baráaatoooom".
Az a legnagyobb baj, hogy az ilyen átlagjózsi hollywoodi sztárok elhitetik az átlagjózsi átlagpasikkal, hogy nem számít hogy nézel ki, hisz Shia LeBeouf is pont úgy néz ki, mint egy cukrász szakmunkástanuló, Tom Hardy meg mint egy büdösszájú jegyellenőr a hetes buszról.

Nand 2017.09.15. 17:36:42

Te most a nők hipergám ösztönére csodálkozol rá?

nem.vagyok.en.keri.bredso 2017.09.15. 17:40:02

@egymilliópicikrisztus: XD Ezen most besírtam, köszi. Te figyelsz engem valahonnan? Mert teljesen magamra ismertem a leírásodból. Kis huncut! XD

egymilliópicikrisztus 2017.10.16. 22:05:38

@sure_shot: Igen, nekem is nagyon bejön pld. Noomi Rapace,és az Ő karizmája, aki azért nem egy klasszikus női szépség,de minden filmjében lenyűgöző,és magával ragadó.
Amúgy Tom Hardy-vel két filmben is (A 44 gyermek, Piszkos pénz) emlékezetes párt alakítottak,és láthatóan civilben is jól megvannak.

www.google.hu/search?q=noomi+rapace+tom+hardy&rlz=1C1CHMO_huHU562HU562&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiLhYeEmuDWAhXKAMAKHeVaASgQsAQIJg&biw=1920&bih=974#imgrc=aOTQ3gBtBqS_8M:

Hajnal Anyácska 2018.12.27. 01:52:18

Qrvára igazad van, kedves Poszt Toló! Végre valaki kimondta! Én ezek közül csak a Ryan Goslingot ismerem, de őrajta mindig csodálkoztam, hogy ki a fenének tetszik? De a többiekre is abszolút igaz!

És azt hittem, hogy bennem van a hiba, de örömmel látom, hogy nem. Minden szavad igaz, 1000 up és lájk!:D
süti beállítások módosítása